Disney Plus Bomba Ardına Bomba Patlatıyor: Halit Ergenç'in Partneri Belli Oldu!

14 Haziran'da Türkiye eğlence pazarına girmeye hazırlanan Disney Plus, birbiri ardına bombaları patlatmaya devam ediyor. Türkiye'nin en sevilen tüm oyuncularını bünyesi altında toplayan platform, pek çok sinema ve Alice Müzikali gibi içerikleri de satın almasıyla dikkatleri üstüne çekiyor. Halit Ergenç'in marka ve yetenek yüzü olarak anlaşma sağladığı Disney Plus'ta yer alacağı dizi için partneri belli oldu. İşte haberin detayları...

Halit Ergenç'in başrolünde yer alacağı Disney Plus dizisi Numen için çalışmalar sürüyor. 14 Mart'ta yayın hayatına başlayacak olan Disney Plus, birbiri ardına beklenmedik anlaşmalar yapmaya devam ediyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Türkiye'nin en prestijli ve sevilen oyuncularını bir araya toplayan platform, bir yeni anlaşma ile daha dikkatleri çekti. İşte haberin detayları...

Disney Plus'tan Bomba Üstüne Bomba!

Disney Plus'ın Medyapım imzası taşıyacak dizisi Numen'in başrol oyuncuları belli oldu. Platformun marka elçisi ve yüzü olarak seçilen Halit Ergenç'in başrolde olacağı Numen dizisinde partnerinin kim olacağı ortaya çıktı.

Songül Öden ve Halit Ergenç Bir Arada!

Halit Ergenç'in başrolünde yer alacağı Numen dizisinde daha öncesinde ünlü oyuncuya Sadakatsiz'in yıldızı Melis Sezen'in partnerlik edeceği iddia edilmişti. Bugün öğrenilen bilgilere göre Ergenç'in rol arkadaşı Songül Öden olacak.

Netflix'ten Disney Plus'a

Şimdilerde SHOW TV'nin Oğlum dizisinde rol alan ve Netflix'in Uysallar isimli dizisi ile son derece dikkat çeken başarılı oyuncu Songül Öden, Numen dizisi ile el sıkıştı. Dizinin çekimlerinin yakında başlaması bekleniyor.

Aynı Zamanda Zübeyde Hanım Olcak!

Songül Öden'in aynı zamanda yine Disney Plus'ta çekilecek olan ve Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer alacağı Atatürk projesinde, Mustafa Kemal'in annesi Zübeyde Hanım'ı canlandıracağı biliniyor.

Telepatik Eş

Numen dizisinin senaryosunu Zafer Külünk kaleme alırken, dizinin yönetmenliğini Fatih Kızılgök üstlenecek. Halit Ergenç'in başrolünde yer aldığı karakter, hastalığı sebebiyle yaptığı buluş sonucu telepatik bir yöntem ile iletişim kurabildiği eşine Songül Öden can verecek.

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Disney Plus Dur Durak Bilmiyor: Gülse Birsel Disney Plus'a Transfer Oldu!
Bergen Dijital Platforma Taşınıyor: Gişe Rekoru Kıran Bergen Hangi Platformda Yayınlanacak?
Disney Plus'ın Marka ve Yetenek Yüzü Halit Ergenç'in Yeni Projesi Açıklandı: Hangi Dizide Oynayacak?
Disney Plus'tan Bir Bomba Anlaşma Daha: Mert Yazıcıoğlu Disney Plus İle El Sıkıştı!
Alice Müzikali'nden Dev Anlaşma! Dijital Platformda Yayınlanacak...

Popüler İçerikler

TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Sonunda Bu da Oldu: Antalya'daki Bir Otelde Türk Müşteriden 120 Euro "Milliyet Farkı Ücreti" Alındı
İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!