Disney+'ın Atatürk Dizisini İptal Etmesine Son Noktayı Yapay Zeka Çalışması Koydu!

@teginart adlı kullanıcının Disney+'ın Atatürk dizisinin iptaline tepki olarak paylaştığı olağanüstü yapay zeka çalışması viral oldu! Detaylar 👇

Disney'in, herkesin merakla beklediği 6 bölümlük Atatürk dizisini yayınlamaktan vazgeçtiğini duyurması üzerine ortalık epey bir sarsıldı.

Disney'e tepkiler çığ gibi büyürken, olan bitene çarpıcı bir yorum da @teginart'tan geldi!

Olağanüstü yapay zeka çalışmalarıyla ses getiren @teginart, Atatürk portresini yanında ilk bakışta gözle görülemeyecek kadar küçük bir sinekle çizdi.

Çalışmasının hem esprili hem de çok yerinde bir gönderme yapan tarafı ise, o gözle görülemeyecek ve siz fotoğrafları kaydırdıkça ancak yakından görebileceğiniz sineğin üstünde Disney yazıyor olması!

Bu zevki siz de yaşayın isteriz 👇😂

1. Buyurun gelin, sosyal medya kullanıcılarının @teginart'ın Disney göndermesi yaptığı çalışmasına yaptığı yorumlara beraber bakalım!

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12. Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

İlber Ortaylı da Topa Girdi: “Atatürk'ümüz ile İlgili İddiaların Gerçekle Alakası Yok”
Disney'in Atatürk Dizisini İptal Kararından Sonra Üyeliklerini İptal Eden ve Tepki Gösteren Ünlü İsimler
Disney'i Boykot Ettiği Tweeti Silen Danla Bilic, Kendisine Tepki Gösterenlere Cevap Verdi

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Geçtiğimiz Hafta Sözlendiği Ortaya Çıktı: Şehidin Son Görüntüleri Yürekleri Dağladı
Yine Aynı Müdür Yine Olay: Müdür Yardımcısının Kapısını Kırdırıp İçeriye Girdi
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
03.08.2023

Aynen sinek 🪰 küçük ama mide bulandırıyor sadece

03.08.2023

Adam zamanında ne koymuşsa hala tiril tiril titriyorsunuz lan

04.08.2023

Kardeş şu maaallarla avutmasak kendimizi batı dünyası ve Amerika hiç bir zaman Atatürk’ten korkmadı umursamadı da…Acı gerçeklerle yüzleşmemiz lazım yüzleşince de böyle ağlamamamız lazım

04.08.2023

Disney'e bu ülkeye ve Atatürk'e vefa borcu olan herkes tepki gösterdi tamam. Ama şunu da düşünmeliyiz. Bunca yıldır Nüfusu 10'da 1'imiz kadar olan Ermeniler kadar lobicilik yapamıyoruz. Dünya deviyiz diye ortalıkta geziyoruz ama uluslararası alanlarda Ermeniler ve Yunanlılar hep önümüzde ve üstümüzde. 50-60 yıldır Kendi ülkemizdeki insanları ayrıştırmaya çalışacağımıza keşke bunlarla mücadele etseydik.

04.08.2023

Bu ülkede baskın olan siyasi ideoloji, ABD'nin yeşil kuşak projesinin ürünü olan muhafazakâr sağ diye bildiğimiz yoz bir ideoloji. Bunlar da laiklik karşıtı olup kabile yasalarının hakim olduğu bir düzende yaşamanın hayalini kurarak sadece hangi harfin gırtlaktan nasıl çıktığını sorun ediyorlar. Dolayısıyla Atatürk düşmanı olan bu şeylerin bırakın sözde Ermeni soykırımına karşı lobi yapmayı, bu sözde soykırım cumhuriyet döneminde olsaydı, Atatürk'e kinleri yüzünden uluslararası alanda kabul ederlerdi.

TÜM YORUMLARI OKU (14)