Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, son günlerde ilginç gelişmelerin yaşandığı Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş hakkında yorumda bulundu. Bakan Fidan, Rusya’nın nükleer silah kullanımını gerektiren durumları içeren askeri uygulamada değişikliğe gitmesi ve Orşenik isimli balistik füzesini Ukrayna’da test etmesi sonrasında “Bu bir şaka değil” diyerek nükleer savaş konusunda uyarıda bulundu.
Zaten 23 yıllık koca bir ŞAKA gibi yönetimlerindeki tiyatroları, yolsuzlukları ve sahte gündemleri ile HALA bize ciddiyet aşılama çabalarını takdir ediyoruz. Hobi olarak devam edin. Savaş çıksa biliyoruz ki kefen giyen komando yeminli tügva lılar en önlerde zaten bizi korur.
Anlaşıldı 2025 de kredi kartlarından en az 1500 kesecekler .Maaşılara zam yok , savaş çıkacak.Ekmeksiz dururuz ama ihasız duramayız.