Dişi Kanarya 12'de 12 Kusursuz!

Basketbolda Kadınlar Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, B Grubu son maçında Çek temsilcisi Imos Brno'yu 78-57 mağlup etti. Sarı-Lacivertliler böylece gruptaki 12 maçlarını da kazandılar.

Ülker Sports Arena'da ynanan maçta sarı-lacivertli ekip, Angel McCoughtry ve Anastasiya Verameyenka'nın sayılarıyla ilk 4 dakikayı 15-7 önde geçti. Bibrzycka'nın basketleriyle aradaki sayı farkını iyice açan ev sahibi ekip, Olcay Çakır ve McCoughtry'nin basketiyle de ilk periyotu 30-17 önde tamamladı.

İkinci çeyreğin ilk dakikaları karşılıklı basketlerle geçilirken, Bibrzycka ve Newlin'in basketleriyle ilk 5 dakikayı 39-28 önde geçti. Fenerbahçe, Olcay'ın etkili oyunu ile ilk yarıyı 15 sayı farkla 47-32 önde tamamladı.

Üçüncü periyota Matovic ve Birsel Vardarlı'nın basketleriyle başlayan sarı-lacivertliler, McCoughtry'nin de skora katkı yapmasıyla bu çeyrekte rakibine 62-39 üstünlük sağladı. Rahat oyununu sürdüren Fenerbahçe, karşılaşmayı da 78-57 kazandı.

Bu sonuçla B Grubu'ndaki 12. maçını da kazanan Fenerbahçe, grup maçlarını namağlup lider olarak tamamladı. Sarı-lacivertli ekip, play-off turunda Polonya'nın CCC Polkowice takımıyla eşleşti.

Yeni Şafak

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
Öğretmen Olmak İçin Şartlar Değişiyor: Öğretmenler Artık Üniversiteden Sonra Atanamayacak!