Dışardan Böyle mi Gözüküyoruz? Almanya'da Yaşayan İki Gencin Türkleri Taklit Ettikleri Video Tepki Topladı

Almanya'nın çeşitli şehirlerinde, özellikle Berlin, Köln ve Frankfurt gibi büyük metropollerde, Türk vatandaşları ve Türk kökenli bireylerin sayısı oldukça yüksek. Bu durum, Almanya'nın sosyal ve kültürel yapısını da etkiliyor. Bu yüzden pek çok Alman, Türk kültürüne hakim.

Almanya'da yaşayan iki sosyal medya kullanıcısı Türkleri taklit ettikleri bir video çekti.

Video bazılarına komik gelirken bazıları ise tepki gösterdi.

İşte o video;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Yurt Dışından Ülkemize Gelen Bir Gurbetçi Parasının Saat Saat Değişimini Paylaştı

👇

Her Ülkeye Özel Suşi Yapan Bir Aşçısının Türkiye İçin Yaptığı Suşi Sinirinizi Bozacak

👇

İzmir'de ve Miami'de Hemen Hemen Aynı Fiyata Satılan İki Evin Karşılaştırıldığı Video Sinir Bozdu

Popüler İçerikler

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
Derbiyi İzlemek İçin Nişan Atan Fenerbahçe Taraftarı Viral Oldu
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
YORUMLAR
20.09.2024

Aynen boyleler. 3 gun once bahceden ciktim baktim. Binanin yanindan yarma gibi bir Turk genci onunu duzelterek geliyor. ne guzel isiyorsun dimi dedim. Gulerek aynen cok sıkısmisim dedi. sidikli utanmiyorsun dedim. az oncesinde de bir kiz gecti. o da hizla ona yetisti. aslinda kiza diyecektim. sokak ortasinda iseyen sidikliden sana ne koy olur ne kasaba. Birde araplari begenmiyor bizimkiler sokaga isiyorlar diye ne farkin var onlardan? bugu de bir adam cikti binanin yanindan. binanin yani olmus sidik duvari! otekini yapanlarda varr bu ara da. sokaga hayvan yapinca sorun. bu iki ayaklilar yapinca sorun olmuyor. Tebrik ediyorum. cok guzel ve manali bir video cekmis brolar🤣

20.09.2024

Devlet görse düdükler Di

20.09.2024

Tepkiler sonuna kadar haklıdır. Biz buyuz diyemiyorum. Kafatasçı da değilim. 2024 yılında bir köyde küçük bir kızın başına gelenleri, köyün alayını (siyasete soyunmuş aşağılıklarını) düşünün. Türk imajını geçmişte ve günümüzde zarar verenler aynıdır. Şıhlık, tarikatçılık, toprak ağalık vs. Atatürk bunu düzeltmek için 100 yıl önce savaşmıştı. Ama gelinen nokta 1900 lerin başıdır. TC'de geçmiş ve halen siyasette bulaşan herkesi, herkesi (etkin köken ayrımı yapmaksızın) saf dışı bıraksak daha yaşanılır bir ülke oluruz. Ama artık çok geç.

20.09.2024

Eksik anlatmışlar

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ