Klasik Disney filmi The Jungle Book'ta kurtlar tarafından yetiştirilen vahşi bir çocuğun hikayesini biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız gerçek hayattaki Mowgli ile tanışmaya hazır olun. Buyurun detaylara 👇
Klasik Disney filmi The Jungle Book'ta kurtlar tarafından yetiştirilen vahşi bir çocuğun hikayesini biliyor musunuz? Eğer biliyorsanız gerçek hayattaki Mowgli ile tanışmaya hazır olun. Buyurun detaylara 👇
Çok uzak olmayan bir geçmişte, ormanda Zanziman Ellie'yi vahşi hayvanlarla birlikte ot ve muz yerken bulmanız oldukça normal bir durumdu.
Yaşam tarzından ve görüşünden dolayı kendisine 'maymun' deniliyordu. Ancak bir film ekibi onun hakkında bir belgesel çekmek için Afrika'ya geldiğinde, Ellie'nin hayatı dramatik bir şekilde değişti. Ellie şu an ailesiyle birlikte köye geri döndü ve eğitim almaya başladı.
Zanziman ile ilgili belgeselin Afrimax TV tarafından YouTube'da yayınlanmasının ardından Ellie'nin hikayesi viral oldu.
Ellie, bir bebeğin kafasının beklenenden çok daha küçük olduğu bir durum olan mikrosefaliden muzdarip. Ayrıca Ellie'nin okula gitmesine de izin verilmedi, çünkü köyün büyükleri onun eğitim almak için yeterli zihinsel kapasiteye sahip olmadığına inandılar. Eğitim almasına izin verilmeyen ve zalim zorbalar tarafından alay edilen Zanziman köyünden kaçtı ve ormanda yiyecek arayarak zaman geçirdi. İnsanlardan uzaklaşıp ormana kaçması, onun konuşamamasına da neden oldu.
Tüm bu bağışlar onu Ruanda'daki Ubumwe Toplum Merkezinde özel ihtiyaçları olan çocuklar için bir okula göndermek için kullanıldı. Ellie şu anda eğitim alabiliyor. Ayrıca belgeselin yayınlanmasından bu yana hayatı büyük ölçüde değişen genç adamla fotoğraf çektirmek için insanlar sıraya giriyor. Zanziman'ın annesi:
'Oğlumun bu değişimi tam anlamıyla bir mucize. Kendisiyle alay ediliyordu ve ben sık sık peşinden koşuyordum. Şu anda yaşıtlarıyla birlikte okulda ve çok mutluyum' diyor.
Yaratılanı severim, yaratandan ötürü..
Dalga gecen g.vat alt tarafi sende insansin siçiyon kanıyon yemek yiyosun tipin biraz farkli diye ne bu kibir ooooo.....
biz kimiz ki dalga geçelim ne farkımız var.