Dış Görünüşü Yüzünden Allah'ın İsimlerini Bilemeyeceğini Zanneden Muhabiri Allah'ına Kavuşturan Genç

O kadar keyifli bir olay ki... Parkta oturan saçı renkli kıza önce 4 sanatçı ismi soran ardından ise Allah'ın 4 ismini soran muhabir amacına ulaşamadı... İşte o anlar.

Kaynak: @night_woll

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Eşit Maaş Alan Çiftin Ev Geçindirme Hakkındaki Anlaşmazlığı Twitter'ı İkiye Böldü
Farah Zeynep Abdullah'ın Halkın Neden Ünlülerden Medet Umduğuna Dair Acı Konuşması MAM'da Alkış Topladı!
YORUMLAR
19.10.2021

İnsanlara böyle yaklaşmak doğru değil. Aklınca "bak sanatçı isimlerini biliyorsun ama seni yaratanın isimlerini bilmiyorsun" gibi demagoji yapacak. Ne bekliyor ki? Kadın, evet haklısınız hayatımı değiştireceğim artık mı diyecek? Adam kendi iç egosunu tatmin edecek, bak ne güzel bir şey yapıp insanlarda farkındalık uyandırdım diye, onun dışında kimseye bir faydası yok bu şekildeki yaklaşımların. Bence:)

20.10.2021

“Yok”luk kanıtlanamaz ama buyrun siz “var”lığı kanıtlayın çok istiyorsanız

19.10.2021

Allahın isimlerini bilmek üstün bir seviye yada büyük bir bilgi sahibi olmak değil ki. Banane ulan senin allahının isimlerinden. Size müslümanmışsınız gibi allahın isimlerini say falan diyene siz de, Rönesans sanatçılarını sayın diyin :D O saydığı sanatçıları bilmek daha faydalı birşey.

21.10.2021

Yazık Kafana

19.10.2021

Bir insan Türkiye'de yaşıyor diye Müslüman olmak zorunda mu? Allah'ın sıfatlarını bilmek zorunda mı? ''Sanatçıları - ressamları takır takır sayıyorsun Allah'ın sıfatlarını bilmiyorsun'' demek için sorulmuş bir soru. Allah ile sanatçıları nasıl bir tutarsınız? Bu kardeşimiz Müslümanmış saymış Müslüman olmama hakkı yok mu peki? Dininden ötürü kötü muameleye maruz kalmak ile dinsizliğinden ötürü kötü muameleye maruz kalmak eşit derecede suçtur.

20.10.2021

İşte mal yobazlara bunu anlatamıyoruz. Aynı muameleyi kendilerine yapılsa milyon yıl salya sümük mağduriyet kasalar.

TÜM YORUMLARI OKU (39)