'Dinsiz ve Ahlaksız' Olduğu Gerekçesi İzmir Atatürk Lisesi'nin Önünde Bir Grubun Namaz Kıldığı İddia Edildi

Sosyal medyada paylaşılan ve iddiaya göre, okulu dinsizlik ve ahlaksızlıkla suçlayan grup İzmir Atatürk Lisesi önünde namaz kıldı.

Görüntüleri sosyal medyada paylaşan "@felixdzerjinsk" isimli kullanıcı, 'bu görüntü yatılı öğrenciler okuldayken çekilmiş bir görüntü. bu pislik zihniyetin o öğrencilere zarar vermeyeceği ne malum?' dedi.

twitter.com

İşte o görüntüler: 👇

Popüler İçerikler

Narin Güran'ın Babası Arif Güran'dan 'Nevzat' Açıklamaları: "Kızıma Para Verip Kendisine Alıştırmış"
Cübbeli Ahmet’ten Al Haberi: “Platonik Aşıklar Şehit Olur”
Fenerbahçe Asbaşkanı Acun Ilıcalı Açıklamalarda Bulundu: "Sistemi Yıkacağız Diye Geldik Yıkacağız"
YORUMLAR
15.02.2022

Hemen yanlış anlamayın. Belki domalmayı seviyorlardır?

15.02.2022

Abartmayın ya insanları sınıflandırmayın ne biliyosun pislik zihniyet olduğunu da yargılıyosun insanlar artık istediği yerde istediği şeyi yapabiliyorken ibadet yapmaları mı suç oldu. Olay mantıklı mı? Asla değil ama her ibadetini yapanı astım astık kestim kestik tiplerle aynı kefeye koymayın.

..... ordan derler .

16.02.2022

konu geçtiğimiz hafta cumartesi günü, okulda öğrencilerin olmadığı bir gün ve saatte, okulumuzun Halı sahasını işleten firmadan futbol oynamak amacıyla saatlik kiralama yapan Suriye kökenliler tarafından meydana gelmiştir. Akşam namazı saati nedeniyle maça başlamadan namaz kılmış, sonra halı sahada maç yapmışlardır. Konu okul idaresine ve ilgili kolluk makamlarına intikal etmiş, Halı saha işletmecisi uyarılmış, ilgili kişilerin kiralama yapması yasaklanmıştır. Yaşanan olay elim ve okulumuz için üzücü olmakla birlikte Twitterda yazıldığı gibi bir din, ahlaksızlık protestosu ya da okulda bir tarikat eylemi söz konusu değildir. Konunun detayları hakkında bilgi sahibi olmadan, bu şekilde sosyal medya üzerinden yapılan bu tür paylaşımlar en başta Okulumuzun adına, burada görev yapan yöneticilere ve çağdaş, laik ve bilime dayalı eğitim gören öğrencilere zarar vermektedir. Sizlerin de konuya hassasiyet göstermenizi rica ediyorum.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ