Dinlerken Sarılmak İsteyeceksiniz: 65 Yaş Üstü Olduğu İçin Otobüse Alınmayan Amca!

Hastaneye gittiğini ve dönüşte otobüse binemediğini söyleyen bir amcanın videosu Twitter'da viral oldu. Videoyu kaydeden kişi, amcayı dışarıda gezmemesi için uyarırken amca da hastaneden geldiğini anlatıyor ve mahcup bir şekilde otobüse alınmadığını söylüyor.

İşte o anlar: 📽

Videoyu kaydettiği iddia edilen kişi Instagram'dan açıklama yaptı:

O amcanın otobüse alınmamasına ve videoyu çeken kişiye tepkiler geldi: 👇

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da konu hakkında tweet attı:

twitter.com

Popüler İçerikler

Metin Zakoğlu, Murat Kurum ile İlgili Şakası Nedeniyle AKM’den Kovulduğunu İddia Etti
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Nasip Olur mu Be? İstanbul Boğazı'nda "Seni Yerler" Dinleyen Adam Yalı Balkonunda Sezen Aksu'yla Karşılaştı!
YORUMLAR
24.03.2020

dün ne güzel dizi mizi izliyordum, sonra arkadaşın biri bunu gruba attı. İçim yarıldı ağlamaktan. Tüm gecemi bu amcayı düşünerek geçirdim, onun o mahçupluğunu, çaresizliğini, otobüs beni almadı derkenki sesinin titreyişini, açıklama yapmaya çalışmasını. Otobüsle döneceği mesafeyi yürüyerek dönmek zorunda kalması, bir de bu yavşak gibi kendine ceza yazacak başka bir insan çıkar mı korkusuyla dönecek olması içimi yaktı içimi. Kendi anneannem geldi aklıma, daha da ağladım. Siksen çıkmaz bu video benim aklımdan. Bu videoyu çeken orospu çocuğu da açıklama yapmış, videodan önce konuştum kendisiyle taksi parasını verdim diye, yalanını sikeyim senin. Hiç mi için sızlamadı, sana kaldı sanki milleti sokaktan toplamak. Bazı insanlar çok kötüsünüz çok.

23.03.2020

Adamın zaten canı sıkkın, korkmuş belli ki. Sesi titriyor. Üzerine gitmek, "ceza yazmamız lazım" demek senin ne haddine. Ayarsız elemanlara kaldı ortalık.

24.03.2020

Olay, yaşlılarımızın inatçılığıyken bir anda gençlerimizin merhametsizliği ve vicdansızlığı oluverdi. “Sizin iyiliğinizi düşünüyoruz” diyerek evde kalmalarını rica ederken bir anda onların yaşlılığını tüketim malzemesi olarak kullanmaya başlayıp esprilere, videolara konu ettik. Yetmedi hadsizlik, densizlik, dingillik ekledik içine. Hiç mi utanmanız yok ya?

TÜM YORUMLARI OKU (71)