Dinamo Kiev Karşısında Son Saniyede Galibiyeti Kapan Beşiktaş'a Gelen Övgüler

Temsilcimiz BeşiktaşUEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Ukrayna ekibi Dinamo Kiev ile Romanya'nın başkenti Bükreş'te karşılaştı. Deplasmanda r oynayan siyah-beyazlı ekibimiz İstanbul'a avantajlı skorla dönmeyi başardı.

İstanbul'a avantajlı bir skorla dönmek için sahaya çıkan Beşiktaş, ilk yarıda Ukrayna ekibi Dinamo Kiev'e gol izni vermedi.

Maçın hakemi Darren England, 40. dakikada penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Aboubakar hata yapmadı ve temsilcimiz devreyi 1-0 önde kapattı.

İkinci yarıda ise farklı bir senaryo vardı. Dakikalar 60'ı gösterdiğin Shaparenko beraberliği sağlasa da Omar Colley 3 dakika sonra Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi.

66. Nazar Voloshyn tekrar durumu berabere getirdi. Tam maç bu skorla bitti derken Beşiktaş'ın yeni transferi sahneye çıktı. 90+4'te Baktiyor Zainutdinov topu filelerle buluşturdu ve temsilcimiz 3-2 galibiyetle evimizde oynayacağımız maç öncesi avantajı kaptı.

Karşılaşmanın ardından gelen tepkiler şöyleydi👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

👇

Siz maçın ardından ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda buluşalım!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Harçlığını Çıkarmak İçin Kuryelik Yaparken Bıçaklanarak Öldürülmüştü! Olay Anı Güvenlik Kamerasına Yansıdı
Diyanet, "Karalamalara Rağmen" Diyerek Duyurdu: Din Adamlarına Güven Oranı Açıklandı
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.08.2023

🦅🦅🦅🦅

24.08.2023

Tebrikler Karakartal bu tip galibiyetlere çok ihtiyacımız var

24.08.2023

helal olsun kara kartal👌🏽 3 takım galibiyeti ülke adina güzel puan, gönül isterdi ki adana demirspor da galibiyet alsaydi, güzel olurdu

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ