Dilruba’ya AK Parti Cephesinden Tepki: "Tahliyeden Sonra Ceza Olmayacak Diye Bir Şey Yok"

Dilruba Kayserilioğlu isimli vatandaş, sokak röportajında söyledikleri sonrasında tutuklanmış ve 18 gün sonra tutuksuz yargılanmak üzere cezaevinden tahliye edilmişti. AK Parti Sözcü Ömer Çelik ve AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin, CHP tarafından ağırlanan Dilruba’ya tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile birlikte İzmir Fuarı’nın açılışına katılan Dilruba’ya tepki gösterdi.

“Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’a, Cumhurbaşkanlığı makamına ve vatandaşlarımıza yönelik hakaretler eden bir kişinin, CHP Genel Başkanı tarafından protokolde ağırlanması, alkışlanması ve üstüne taltif edilmesi asla kabul edilemez.”

“Bir siyasi partinin yöneticileri nefret ve hakaret söylemlerinin hamisi olamaz. Nefret söylemlerine kıymet verilmesi tam bir şuursuzluktur.”

Dilruba Kayserilioğlu’na bir tepki de AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin’den geldi.

CNN Türk yayınına katılan Zengin; "Söylediği hiçbir cümle doğruyu ifade etmiyor. Kullandığı ifadeler nezaketsiz ve yakışıksız. Çıktıktan sonra söylediği daha rahatsız edici, 'hiç pişman değilim' dedi. Ben pişman olmasını beklerdim. Tahliyeden sonra ceza yaptırımı olmayacak diye bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir

Ahmet Hakan’ın Dilruba Yorumu: "Kıytırık Bir Konuşma"
Dilruba ile Röportaj Yapan Tüylü Mikrofon’dan Tepki: 'Dilruba’yı Tutuklayan Hukuk Sistemine' Lokma Dağıttı
Sokak Röportajında Söylediği Sözler Üzerine Tutuklanan Dilruba Serbest Bırakılmasının Ardından İlk Kez Konuştu

Popüler İçerikler

Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
31.08.2024

Bunların kuralları, doğruları nedense bir tek kendilerinin karşısında olanlara işliyor. Daha geçen gün CHP seçmenlerine etmediği hakaret kalmayan bir yer mantarı vardı, ona herhangi bir ceza yaptırımı uygulandı mı? Bari cezayla tehdit etseydiniz, siz seversiniz. Trolleriniz zaten her gün ayrı bir suç işliyor. Neyse ki devran dönmeye başladı, gidicisiniz ama sizi uzun yıllar çeşitli sıfatlarla hatırlayacağız.

31.08.2024

size oy vermeyenlere de vatan haini diyorsunuz , bunun hakkında da yorum yapın bakalım ? oy vermeyen vatandaşalara hain demek kabul edilebilir mi ? işin ucu size dokununca hemen bir mağduriyete bağlıyorsunuz...

31.08.2024

AKP ve cenahlari Türk değil Arap.

TÜM YORUMLARI OKU (20)