Dilruba Kayserilioğlu’ndan "Özür" Açıklaması: “Kim Alındıysa Psikolojik Destek Alsın”

Dilruba Kayserilioğlu isimli vatandaş, sokak röportajında söyledikleri sonrasında tutuklanmış ve yaklaşık 20 gün sonra serbest kalmıştı. Kayserilioğlu, CHP Genel Başkanı Özgür Özel tarafından protokolde ağırlanmıştı. Dilruba Kayserilioğlu bugün yaptığı açıklamada sözlerinin arkasında olduğunu ve özür dilemeyeceğini söyledi.

İzmir’de sokak röportajında söyledikleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu hakkında “Cumhurbaşkanına hakaret” ve “Halkı kin ve düşmanlığa alenen teşvik” suçlamasıyla dava açılmıştı.

Dilruba’nın konuşması 👇

Sokak Röportajında Instagram Yasağına Tepki Gösteren Kadın Tutuklandı

Yaklaşık 20 günlük tutukluluk süresi sonrasında tahliye edilen Dilruba’nın, Özgür Özel tarafından protokolde ağırlanması gündem olmuştu.

Dilruba Kayserilioğlu bugün Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk oldu ve “Eğer bu sözlerimden alınanlar varsa, bu onların problemidir" dedi.

Dilruba, “Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyaç duyduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da günlüklerine yazsınlar" ifadelerini kullandı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
Sokak Röportajı Sonrasında Tutuklanan Dilruba Tahliye Edildi

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!
YORUMLAR
17.09.2024

Ulan yarınız şu kız kadar cesaretli olsun ya

17.09.2024

hayırdır, sen cesur olan tarafta mısın? ulan yarımız cesur olsaydık bunlar 15 sene önce gitmişlerdi... ha sadece cesaretten mahrum değiliz, cahiliz, şerefsiziz, paraya tama ederiz... adamlarda sıkıntı yok, ne oldukları bir tek suratlarında yazmıyor. o. çocukluğu bizde...

17.09.2024

ablam sonuna kdr haklısın da 20 gün yetsin. fazla kaşıma şimdilik. hele devran bi dönsün, o zmn bakarız

17.09.2024

Özgür Özel protokolde mi ağırlamış? Vay be... Utanmamış hiç. Tüm muhalefetin yapamadığı eleştiriyi, çıkışı bu kadın tek başına yaptı. Alnının akıyla da tutuklandı. Muhalefet hiç utanmadan bir de üzerinden prim mi kasıyor? İnsan demez mi ben neyim diye? Senin dokunulmazlığın varken sesin çıkmıyor, sıradan bir vatandaş "ne olacaksa olsun" diye korkmadan, çekinmeden bangır bangır muhalefet yapıyor. İçeri alınınca da sahip çıkmıyorsunuz. Çıktıktan sonra protokol. Yazık be...

TÜM YORUMLARI OKU (11)