Dilimize Takılan Tiryakinim Yorumuyla Zirveye Yerleşen Bayhan'a İrem Derici de Yükseldi!

Geçtiğimiz gün dünya listelerinde birinci sıraya yerleşen Bayhan'ın Tiryakinim şarkısına yapılan kötü yoruma İrem Derici'den beklendiği gibi bir yanıt geldi!

Popstar yarışmasıyla hayatımıza giren Bayhan geçmişte çıkan şarkılara yaptığı coverlar ile şu sıralar sık sık gündeme geliyor.

Sesi ve şarkılara kattığı kendine has yorumlarıyla dillerden düşmeyen isim geçtiğimiz ay hem değişen tarzıyla hem de sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmiş ve "Fly Me To The Moon" şarkısıyla gündeme damgasını vurmuştu.

Seslendirdiği "Tiryakinim" şarkısıyla günlerdir dilimize dolanan ve müzik listelerinin altını üstüne getiren Bayhan uzun bir aranın ardından Spotify'ın Dünya Viral Listesi’ne yerleşen ilk Türk sanatçı oldu.

Popbizde isimli Instagram hesabının paylaştığı haberin altına dinleyicilerden iyi kötü birçok yorum geldi! Fakat içlerinden biri var ki İrem Derici sessizliğini koruyamadı!

Dobralıklarıyla bilinen ve ağzına geleni filtresiz bir şekilde konuşarak sempati kazanan İrem Derici'nin atılan yoruma yükselmesi pek de şaşırtmadı.

"Bana bak kız bütün sinirimi senden çıkarırım" yorumuyla güldüren Derici, paylaşımın altına "Başka bi şarkı dinleyemiyorum, sus çok iyi 😍" yazarak beğenisini dile getirdi.

İlginizi Çekebilir

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Son Haliyle Bambaşka Birine Dönüşen Popstar Bayhan'ın Fly Me To The Moon Performansı Dillere Fena Düştü
Çiçeği Burnunda Anne Eda Ece'den "Annelerin En Süperi" Aslı Enver'e Tatlı Mı Tatlı Doğum Günü Mesajı

Popüler İçerikler

İçişleri Bakanlığı’ndan Açıklama: 14 Yaşındaki Çocuk, 3.3 Milyon Suriyelinin Kimlik Bilgilerini Sızdırdı!
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Ticaret Bakanı Ömer Bolat: "Afganlar Giderse Türkiye'de Hayvancılık Biter"
YORUMLAR
10.05.2024

söylediği tüm türkçe şarkıları orijinalinden güzel söylüyor, orijinal hallerini unutturacak derecede. acayip yetenekli bir adam, keşke konseri olsa da gitsem dediğim nadir sanatçılardan. iyi ki varsın bayhan. <3

10.05.2024

Şov yaptığını düşünüyordum yıllardır ama bu yorumuyla acaba şarkı söylüyor olabilir mi diye benimde kafamı karıştırdı🤫 iyi okumuş gerçekten

15.05.2024

Bayhani popstardan beri takip ediyorum ve basarasini destekliyorum pandemide yaptığı yayınlardan beri bence çok başaralı bir yorumcu. Yorumcu olmak herkesin haddi değildir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ