Dili Tutulmuş Kadını Hiçbir Kelime Dahi Söyleyemezken Konuşturan Adam

Mala Ali Kurdi adında bir hocanın, dili tutulmuş, konuşamaz hâle gelmiş insanları Kur'an-ı Kerim'den ayetler okuyarak konuşturduğuna dair görüntüler sosyal medyada paylaşılmış. İşte o görüntüler.

Popüler İçerikler

Diyanet İşleri Başkanlığı Müşaviri Suat Okuyan'dan İş İnsanlarına Çağrı: Ali Erbaş İçin Araba İstedi
Bahar Dizisinde Timur'un Her Şeyi Anladığı Sahnedeki Çekim Hatası Gündem Oldu!
Halay Başkanı Mahmut Tuncer'in Estetikli Yeni Görüntüsü Sizi Çok Şaşırtacak
YORUMLAR
21.12.2017

eski usül televizyonlar gibi tepeden şaplatınca düzeliyo aq

22.12.2017

zaten o hocaya gidenler de eski tip televizyonlardan daha gelişmiş değil. hani tıp çaresini bulamaz, dert tasa insanı her çözüm sandığı şeye koşturur öyle durumları asla yadırgamam ama dil tutulmasını da bir doktor rahatlıkla çözer bence. buyüzden hocaya gitmenin inançla alakası yok aptallıkla var, sonuçta senin önünde gerçek bir çözüm var ama hocayı seçiyorsun. eski tip televizyonların içinde altından bir madde kullanıldığı için aslında daha çok işe yarar bunun gibilerinden. elinde varsa yüksek fiyata satabilirsin ama yobaz sen düştüğünde iyileş diye aynı yerden bir daha atar seni.

22.12.2017

pazartesi gelsin peygamber olarak başlasın.

24.12.2017

stajyer peygamber :D

21.12.2017

Kafaya darbe almak 7000 den fazla nöronun ölmesine sebep olur.Saf cehalet. Yıllarca gizli tansiyon hastası annemi üstünde büyü var diyip kandırdı bu şaklabanlar.İslam akıl tutulmasıdır uzak durun.

21.12.2017

Evrenin ne kadar büyük olduğu hakkında bir fikrin var mı? Sonsuz evreni yarattığını idda ettikleri Allah'ın 666 sayfa boyunca kendini anlatamaması komiktir.Üstüne üstlük aynı yaratıcının sürekli cinsel ilişki öğüdü vermesi ayrı komiktir.Aklı olan fark eder.

TÜM YORUMLARI OKU (89)