Dilek Taşı 1. Bölüm İzle: Dilek Taşı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Kanal D ekranlarının yeni sezon dizisi Dilek Taşı, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Hikayesi ve oyuncu kadrosuyla şimdiden büyük ilgi gören dizi heyecanla takip edildi. Dilek Taşı'nın ilk bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Dilek Taşı 1. bölüm izleme ekranı.

Dilek Taşı 1. bölüm izle

Salih Bademci, Hazal Subaşı, Ozan Dolunay, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Elif Doğan, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz'un yer aldığı dizi, Altan Dönmez'in yönetmenliğinde ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Dilek Taşı ilk bölümde ne oldu?

Mustafa, İstanbul'un gecekondu mahallesinde eşi Canan ve kızı Cemre ile birlikte yaşam mücadelesi veren bir adamdır. Otuzlu yaşlarının başında olan Mustafa'nın karısı Canan, ciddi bir hastalığa yakalanmıştır ve acilen ameliyat olması gerekmektedir. Ancak Mustafa, bu ameliyat için gereken parayı nereden bulacağını bilememektedir. Çalıştığı fabrika uzun süredir grev nedeniyle kapalıdır ve maaşları ödenmemiştir. Mustafa, karısının hayatını kurtarabilmek için bir çözüm bulmak zorundadır.

Bugüne kadar hayatında kimseye boyun eğmemiş, kendi onur ve haysiyeti için mücadele etmiş olan Mustafa, şimdi yardım istemekten başka çaresi olmadığını kabul etmek zorundadır. Fabrikanın sahibi olan Yakup Bey'i bulup aylardır ödenmeyen maaşlarını talep etmek üzere yola çıkar. Amacı, bu parayı alarak karısının ameliyatını gerçekleştirmektir. Ancak o gün yaşananlar, Mustafa'nın ve kızı Cemre'nin yaşamlarını tamamen değiştirecek olayların başlangıcını işaret edecektir.

Dilek Taşı son bölüm izle

DİLEK TAŞI 1. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Kanal D'nin Yeni Dizisi Dilek Taşı'nın 2. Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Dilek Taşı'nın Cemre'si Lena Naz Kalaycı, Daha İlk Bölümden Herkesi Kendine Hayran Bıraktı!

Popüler İçerikler

Tesadüfen Bir Evde Bulundu: 2. Abdülhamid'e Ait Olduğu Düşünülen Robdöşambrın Restorasyonu Tamamlandı
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede