Dilek Özçelik'in Ailesinden 'Anıt' Tepkisi: 'İsmi Değil Kendisi Yaşasın İstedik'

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Dilek Özçelik, 2013 yılında dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'dan kanser ilaçlarının temini için yardım istemiş ve Bakan Çelik'in verdiği parayı 'Ben dilenci değilim diyerek' iade etmişti. Yıllarca kanserle mücadele eden Özçelik, 14 Ocak'ta hastalığa yenik düşmüştü. Dilek'in adını yaşatmak için Saray'da yapılmak istenen anıta Özçelik ailesinden tepki geldi. Amca Hüseyin Özçelik, 'Kapısına gittiğimiz insanlar bir kez bile geri dönüş yapmadı. Biz Dilek’in ismi değil kendisi yaşasın istedik. O anıtın yapılmasını istemiyoruz' dedi. 

Tekirdağ’ın Saray ilçesinde yaşayan ve Trakya Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Dilek Özçelik, 15 Nisan 2013 günü dönemin Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’dan Edirne’de kanser ilaçlarının temini için yardım istemişti. 

Bakan Bayraktar’ın cebine para koymasıyla genç kız, “Ben dilenci değilim. İnsanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım. Görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda” diyerek parayı geri iade etmişti.

O anlar kameralara böyle yansımıştı 👇

Kanserle savaşan Dilek 14 Ocak günü tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Çaresizliği de Tattık! Dönemin Bakanı Bayraktar'a ’Ben Dilenci Değilim’ Diyen Kanser Hastası Dilek Özçelik Hayatını Kaybetti

"Kapısına gittiğimiz insanlar bir kez bile geri dönüş yapmadı"

Dilek’in vefatının ardından Edirne Belediyesi ile Saray Belediyesi genç kızın ismini yaşatacaklarını söyledi.

Vatan'dan Esra Can Sinav'ın haberine göre, Dilek için Saray’da bir 'sevgi anıtı' inşası için başlanan çalışmaya Özçelik ailesinden tepki geldi. Amca Hüseyin Özçelik yapılacak anıtla ilgili olarak şunları söyledi: 

Bize haber verilmeden bir anıt yapılmasına karar vermişler. Dilek’imiz 7 yıl boyunca kanserle savaştı. Kapısına gittiğimiz insanlar bir kez bile geri dönüş yapmadı. Biz Dilek’in ismi değil kendisi yaşasın istedik. O anıtın yapılmasını istemiyoruz. Eğer yapılırsa kaldırılması için suç duyurusunda bulunacağız.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
Icardi ve Wanda Nara'yı Ahlaksız Bulan Batuhan Karadeniz'e Eski Sevgilisinden Bomba Tesirli Karşılık
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
06.02.2018

Size verilen çok güzel bir hak olan seçme hakkınızı, bakın görün kimler için heba ettiniz!

06.02.2018

Bu kız ülkeye bakışlarının kanıtıdır benim için sorunları çözmemek verdiğin vergiyi sadaka olarak verip cömert siyasetçi numarası yapıldığının kanıtıydı sağlık bakanının görevi olan ilaç temininin sağlanması yerine al para diyolar halka halkın parasıyla

dokunmayın artık ne ismine na hatırasına geç kalmış özürlerinizin bir manası yok artık

TÜM YORUMLARI OKU (16)