Dilber Eleştirileri Canına Tak Eden Hazar Ergüçlü'den "Sürprizim Var" İtirafı

Sosyal medyada, televizyonda, magazinde ve aklınıza gelebilecek her yerde karşınıza İnci Taneleri'ne dair içerikler çıkıyor. Bir süredir, özellikle ilk fragman yayınlandığından beridir yakın takipteyiz bu diziyi. Pavyon dansçısı Dilber ve dizide bunun işlenmesi de epey dikkat çekti. Dizinin başrolü Hazar Ergüçlü gelen yorumlara karşı 'Çok sevdim' diyerek son noktayı koymuş oldu...

Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı İnci Taneleri dizisi Dilber'in pavyon dansı sahnesiyle oldukça yüksek bir giriş yapmıştı hatırlarsanız.

Dizinin henüz ilk fragmanı yayınlanmışken Hazar Ergüçlü'nün canlandırdığı Dilber karakterinin dansı sosyal medyayı resmen yıkmış ve çok büyük bir etki yaratmıştı.

Gemileri Yakarım şarkısı eşliğinde yayınladıkları dans sahnesi sayesinde dizinin PR'ının bile yapılmasına gerek kalmamıştı.

Sosyal medyada herkes Dilber elbisesi alıp dansını taklit etmeye başlamış ve dizinin ilk bölümünün büyük bir sabırsızlıkla beklenmesine sebep olmuştu. Diğer bir yandan pavyon dansı ve pavyon kültürünün bu denli konuşulmaya başlaması yüzünden eleştiriler de peşi sıra gelmeye devam etmişti.

Dizinin ilk üç bölümü seyircinin epey dikkatini çekti. Dizinin esas karakterleri Azem ve Dilber arasında gelişen ilişkinin gidişatı da bu konuda önemli bir rol oynuyor.

Fakat arka planda seyircinin merak ettiği çok fazla konu var. Dilber'in çocuğunun kim olduğu, Azem'in çocukları gibi. Hatta Azem'in eşi Hande'nin fotoğrafını bile göremedik henüz.

Diğer yandan Dilber karakterinin tüm belaların yanı sıra sahneye çıkıp dans ettiğini her bölümde mutlaka görüyoruz.

Dizinin her bölümünde Dilber'in dansına mutlaka yer veriliyor. Hazar Ergüçlü de bu konuda oldukça başarılı bulunuyor. Sahneler için dans dersi aldığını ve çok uğraştığını da biliyoruz.

Geçtiğimiz günlerde gelen eleştirilerin ardından "Neyden rahatsız olduysanız bir daha yapayım" yazdığı bir paylaşım yapıp sonra silmişti.

Ünlü oyuncu kendisine gelen sorulara ilk kez yanıt verdi ve büyük sürprizleri olduğundan bahsetti.

"Dilber'i çok sevdim. Dışarıdaki tepkiler de gayet güzel. Dilber hakkında çok şey söyleyebilirim ama sürprizleri bozmak istemiyorum. Yakında çok şaşıracağımız şeyler olacak."

Bakalım senaryo bizleri nasıl şaşırtacak...

Bu İçerikler de İlginizi Çekebilir

Kendini Birden Survivor'da Bulan Hilmi Cem İntepe'yi Reddedeceği All Star'a Katılmaya Bir Telefon İkna Etmiş
Katarsis'e Katılan Yakışıklı Güvenlik Babası ve Eşi İçin Söyledikleriyle İzleyenlere "Hariboymuş" Dedirtti
Survivor İtiraflarıyla Ortalığı Yangın Yerine Çeviren Batuhan Karacakaya All Star Olmak İçin Adaya mı Gidiyor?

Popüler İçerikler

Korkunç İstismar İddiası: 13 Yaşındaki Çocuğa 'Görüntülerin Elimizde' Diyerek Cinsel Saldırıda Bulundular!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
Tarihe Geçti: Milli Gururumuz Mete Gazoz Avrupa Şampiyonu!
YORUMLAR
11.02.2024

dizide 20 li yaşlardaki dilber ile 55-60 yaşlarındaki azem hocanın ilişkisi işleniyor ve kimsenin bundan midesi bulanmiyor neyse ben mağarama geri döneyim

Bulanmaz mı, azımsanmayacak bir kitleyiz.... Eşşek gibi her önüne konan otu yemektense azıcık tepkimiz var en azından.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ