Dilan Polat Operasyonunda Yeni Gelişme: Gözaltına Alınan Engin Polat'ın Anneannesi Serbest Bırakıldı

Akılalmaz iddialarla gündemde gelen Dilan Polat ve eşi Engin Polat geçtiğimiz gece gözaltına alındı. Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonlarla gözaltına alınan şüphelilerden biri de Engin Polat'ın anneannesi oldu. Anneanne Zehra Yılmaz'ın serbest bırakıldı.

MASAK raporlarının açıklanmasının ardından kara para aklama ve vergi kaçırma gibi iddiaların odağındaki Dilan ve Engin Polat çiftinin mal mal varlıklarına el konulmuş ve yurt dışına çıkışları yasaklanmıştı.

Anadolu Cumhuriyet Savcılığı'nın düğmeye basmasıyla beraber harekete geçen polis ekipleri geçtiğimiz gece 43 adrese eş zamanlı olarak operasyon düzenlendi.

Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından 6 ilde yapılan operasyonlar sonrası Dilan ve Engin Polat çiftinin de içinde bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alındı.

Haklarında kara para aklama gibi ciddi ithamların bulunduğu Polat çifti 'evrakta usulsüzlük ve kaçma şüphesiyle' gözaltına alınmasının ardından yeni gelişmeler yaşandı.

Dilan Polat'ın yardımcısı Şule'nin de gözaltına aldığı konuşuluna operasyonda gözaltına alınanların sayısı 18 oldu.

Gözaltına alınan şüphelilerin içerisinde Engin Polat'ın anneannesi Zehra Yılmaz'ın da bulunduğu açıklandı.

Engin Polat'ın üzerine 4 ayrı şirket kurduğu ortaya çıkan anneanne Zehra Yılmaz da polis ekipleri tarafından sorgulandı.

Engin Polat’ın 76 yaşındaki anneannesi emniyette ifadesi alındıktan savcılık kararıyla sağlık sorunları göz önünde bulundurularak tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Dilan ve Engin Polat’ın ise en son ifade vereceği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Şok İddia: Dilan Polat'ın Eski Yardımcısı Şule de Gözaltında
Dilan Polat ve Engin Polat'ın Emniyete Neden Kelepçeyle Götürüldüğü Ortaya Çıktı!

Popüler İçerikler

Sinan Ateş'in WhatsApp Mesajları Ortaya Çıktı: "Beni Öldürmeye Karar Vermiş Arkadaşlar Ömer Abi"
Nükhet Duru'nun Kadınlara Yönelik "Tayt Bir Kıyafet Değildir" Çıkışı Ortalığı Fena Karıştırdı!
Arka Sokaklar'a Dönen Şevket Çoruh'tan Kahkaha Attıran Serenay Sarıkaya Göndermesi!
YORUMLAR

Size daha önemli şeyler söyleyeyim 🤣🤣 Kaos teorisi ve kuantum fiziği farklı bilimsel alanlardır. Kaos teorisi, karmaşık ve düzensiz sistemlerin davranışını inceleyen bir alandır, genellikle matematiksel ve istatistiksel yöntemlerle çalışır. Kuantum fiziği ise atom ve parçacık dünyasının davranışını anlamaya odaklanır ve oldukça soyut ve matematiksel bir teoriyi içerir. Her iki alan da bilimin farklı yönlerini araştırır ve farklı fenomenlere odaklanır. Ancak bazı durumlarda karmaşık sistemlerin kuantum mekaniği ile etkileşimleri veya kuantum kaosu gibi konular, bu iki alanın kesiştiği noktaları oluşturabilir.

02.11.2023

ne diyon la değişik?

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ