Dilan Polat, Kaynanası Şükran ve Eltisi Hazal'ın Sosyal Medya Paylaşımlarına Yine Fena Kızacak!

Şu sıralar Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılacağı konuşulan Dilan Polat'ı sinirlendirecek anlar yaşandı. Kendisi daha önce arkadaşından yardım isteyip dışardaki yakınlarının ne paylaştığını öğrenmişti. Şükran Polat ve Hazal Erdoğan'ın yine reklam paylaşımı yapması gözlerden kaçmadı.

Kara para aklama ve vergi kaçırma gibi suçlamalarla 4 Kasım'da tutuklanan Dilan ve Engin Polat dosyası merakla takip ediliyor.

Fenomen çiftin akıbetinin ne olacağı hakkında tartışmalar sürerken, Dilan'ın içerde intihara kalkıştığı ve psikolojik çöküş yaşadığı yönde haberler de gelmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Dilan Polat'ın Adli Tıp Kurulu raporunun Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı’na ulaştığı bilgisi gelmişti.

Mynet'ten Ersel Yıldırım'ın haberine göre; Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırılması önerilen Dilan'ın en az 3 ay boyunca tedavi görmesi gerektiği belirtilmişti.

Banu Parlak davası sonrası tutukluluğunun devamına karar verildiğini öğrendiğinde intihara kalkıştığı belirtilen Dilan Polat'ın dışardan haberler almaya çalıştığını da duymuştuk

Dilan Polat'ın yakın arkadaşı Canan Toprak, cezaevindeki dostunun isteğini paylaşmıştı. Toprak, Dilan'ın içerdeyken, dışarıdaki yakınlarının sosyal medyada ne tarz paylaşımlar yaptığını merak ettiği için aldığı çıktıları götürmüştü.

Aile üyelerinin yaptığı paylaşımlara çok sinirlenen Canan Toprak adeta ateş püskürmüştü. Yakın arkadaşın kızdığı isimlerin başında Engin Polat'ın annesi Şükran Polat ve Alper Kürşat Polat'ın nişanlısı Hazal Erdoğan vardı.

Tüm detayları bu içeriğimizde anlamıştık sizlere:

Dilan Polat Kendisi İçerdeyken Yakınlarının Ne Tür Paylaşımlar Yaptığını Merak Edince Ortalık Karıştı!

Dilan'ın bu isteğinden sonra sosyal medyadaki reklam paylaşımlarını bir nebze olsun azaltan Şükran Polat ve Hazal Erdoğan paylaşımlarına kaldığı yerden devam etmeye başladı.

Instagram hesabını epey aktif şekilde kullanan Şükran Polat, ilk olarak cezaevine giren eşinin ve oğullarının da yer aldığı bir kareyi paylaştı. Ardından da turşu tavsiyesiyle takipçilerini şaşkına çevirdi.

Arından ailenin müstakbel gelini Hazal Erdoğan da benzer bir paylaşımda bulundu. İlk olarak sevdiceği Alper'le bir anını "çok özledim" notuyla paylaşan Hazal daha sonra da burun estetiği hakkında bir "öneri" hikayesi attı.

Hazal Erdoğan daha sonra sağ taraftaki estetik paylaşımını hikayesinden kaldırdı.

Canan Toprak da, Dilan'ın intihar iddiasının dolaştığı dönemde burun estetiği paylaşımı yapan Hazal Erdoğan'a fena patlamıştı.

İlginizi Çekebilir

Dilan Polat'a Açılan Davalar Tek Tek Geri Çekiliyor: Otopark Kavgası İçin Hakim Karşısına Çıktılar!
İfadesi Ortaya Çıktı: Deniz Akkaya'nın Kızı Annesinin Kendisinin Boğazına Sarıldığını İddia Etti!

Popüler İçerikler

Milli Takımın Erken Golcüsü Merih Demiral'ın Merak Edilen Ailesine Dair Bilinmeyen Detaylar
Ekonominin Patronu Mehmet Şimşek'ten Asgari Ücret Açıklaması: "Türkiye'de Asgari Ücret Düşük Değil"
Devlet Bahçeli’den UEFA’ya Merih Demiral ve Bozkurt İşareti Tepkisi: "Hastalıklı Çevre Rahatsız Oldu"
YORUMLAR
29.05.2024

ee hayat devam ediyo demişlerdirr ahagaahah Bi Palu ailesi bi de bu Polat ailesi beni çok şaşırtmıştı ya çok ilginç kafalar

29.05.2024

Bu kadın kendini insta'da ifşa etti o yüzden içeri alındı. Halbuki bunun gibi birkaç tane daha kara para aklama ihtimali yüksek instagrammer var. Onlar hala devam ediyor anlamıyorum, nerede bu devlet? Tayyargiller mesela, bir doktor bir hemşire özelde de çalışsa özel hastanesi de olsa bu kadar zengin OLAMAZ. Kazandıkça devletin vergisini arttırdığı bir sistemde nasıl vergi kaçırmadan bu kadar zengin oluyorlar. Ki kadın çalışmıyor bile ama zamanında Dilan Polat'tan eksik kalır yani yoktu.

29.05.2024

vergiden kaçınma yolları var malesef vergiden kaçınırken devleti kendine borçlu bile çıkarabiliyorsun. genel olarak bu yöntem yaygın türk esnafında

29.05.2024

Ailece görgüsüzler :)

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ