Dilan Polat'ın Gözaltına Alınmadan Önce Yaptığı Paylaşım Dikkat Çekti!

Kara para aklama iddiasıyla haklarında soruşturma başlatılan ve geçtiğimiz günlerde şirketlerinde arama yapılan Dilan Polat ve Engin Polat çifti gözaltına alındı. Dilan Polat'ın gözaltına alınmadan önce oğluyla yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Kara para aklama ve vergi kaçırma iddialarıyla gündemde olan Dilan Polat ve Engin Polat çiftine ait bütün şirketler tek tek inceleniyordu.

Geçtiğimiz günlerde ise İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan soruşturma kapsamında, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'a ait şirketlerde arama başlatılmıştı. Dijital materyaller ve defterler incelenmişti.

Yapılan inceleme sonucunda ise İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince Polat çifti evlerinde gözaltına alındı.

Polat çifti ile birlikte Sıla Doğu, Kürşat Polat ve Ahmet Gün de gözaltına alındı. Bazı gazeteciler, Polat ailesinin kanıtları yok etmeye çalışması nedeniyle bu operasyonun yapıldığı belirtildi. Polat çiftinin kanıtları gömmeye çalıştıkları iddia edilmişti.

Dilan Polat'ın ise gözaltına alınmadan önce yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

Oğluna sarıldığı bir fotoğrafı paylaşan Polat, 'Vedalar ancak güzel yürekleri acıtır' sözünün yer aldığı bir müzik ekledi.

Bu da akıllara 'Gözaltına alınacağını biliyor muydu?' sorusunu getirdi.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

46 Yıl Hapis Cezası Almıştı! Kendisini İhbar Eden Dolandırıcının Hikayesi Ortaya Çıktı!
Fatih Altaylı Dilan Polat'a Ait Olan Lüks Arabaların Plakalarındaki O Detaya Dikkat Çekti!

Popüler İçerikler

Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Karısının Başka Biriyle İlişkiye Girdiğini İzleyen Adamdan Şaşırtan İtiraflar!
YORUMLAR
01.11.2023

Onedio her otu boku paylaşıyorsun da çok merak ediyorum Netenyahu nun bahsettiği Yesaya kehaneti ile ilgili haberi neden paylaşmadın sizin işinize gelmeyen bir şey var demek ki orda ama bence o konu Dilanla Engin den çok daha önemli bir konu bana kalırsa niye adamların dine bakış açısını yansıtmıyorsun ısrarla çok merak ediyorum.

01.11.2023

iyi de bokunu çıkardılar ama ya vallahi her detayı paylaşıyorlar her detayı yani paylasacak haber bulamıyorlarsa ben bulurum onları buldum da zaten

heeee acaba biliyorlardı da mı böyle bir paylaşım yapıldı? acaba 2 gün sonra tekrar salıverilecekler miydi? aklımda deli sorular 😒🤔

Savcılık mahkemeye sevketti. Gerekli tüm deliller toplanacak, şahitler ve mağdurlar çağırılıp ifadelerine başvurulacak. Bu süreçde de kaçma şüphesi kuvvetli olduğu için Ağır ceza mahkemesinde tutuklu yargılanacaklar.

01.11.2023

Beter olun, o çocuğukları.

TÜM YORUMLARI OKU (22)