Dilan Polat'ın Eşi Engin Polat ve Gazeteci Murat Ağırel Sohbet Odasında Birbirine Girdi!

Haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat'ın eşi Engin Polat, Twitter'da gazetecilerin ve avukatların yer aldığı bir sohbet odasında katılımcıların sorularını yanıtladı. Gazeteci Murat Ağırel'in sorusuna sinirlenen Polat, Ağırel'i prim yapmakla itham etti. Karşılıklı sert yanıtların verildiği sohbet odasına daha sonra Dilan Polat katıldı ve özür diledi.

Lüks yaşantıları, polemikleriyle yıllardır hayatımızda olan ve son haftalarda haklarında vergi kaçırma iddiaları bulunan Dilan Polat ve eşi Engin Polat, gündemden düşmüyor.

Bu iddiaların ardından Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konulmuştu. Daha sonra da İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu soruşturma başlatmıştı.

Polat çifti hakkında 'suç örgütü kurmak ve yönetmek', 'suç örgütüne üye olmak', 'suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak' ve 'vergi Usul Kanunu'na muhalefet' olmak üzere 4 ayrı suçtan soruşturma yürütüldüğü belirtildi.

MASAK'ın da devreye girmesiyle şu an bütün gözler Polat ailesinin üzerinde. Dilan Polat sık sık gerek kendi sosyal medya hesaplarından gerekse konuk olduğu programlar aracılığıyla çeşitli açıklamalar yapıyor.

Engin Polat da Twitter'da (X) bir sohbet odasına katılarak kullanıcıların, avukatların ve gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Polat, soru soran gazeteci Murat Ağırel'i 'prim yapmakla' itham etti. Polat, "Sizin sorularınız izlenmeye yönelik sorular. Ben burada neyi sorayım da nasıl prim yapayım. Siz süpersiniz." dedi.

Ağırel de "Ben sizin takipçiniz ve ürün sattığınız müşteriniz değilim. Bu ülkenin gazetecisiyim. İnsanları burada kandırmaya çalışıyorsunuz. Burada yapmaya çalıştığınız şey aşağılıkça bir şey. İnsanlar soru soruyor. Siz kimsiniz sizden prim yapacaklar?" ifadeleriyle Polat'a yanıt verdi.

Bu gerilimin ardından da yayına katılan Dilan Polat, ailece psikolojilerinin bozuk olduğunu söyleyip özür diledi.

Yayını buradan izleyebilirsiniz:

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Adnan Oktar'ın Kedicikleri Eski Bir Mankene Benzetmeye Çalıştığı Ortaya Çıktı!
Estetikleriyle Gündem Olan MasterChef Azize'nin Eski Kilolu Hali Şoke Etti!

Popüler İçerikler

Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Gazeteci Timur Soykan Narin Cinayetiyle İlgili Düğüme Dönen Konuları Çarpıcı Bir Şekilde Analiz Etti
YORUMLAR
17.10.2023

göt sıkışınca özür dileniyor tabi. 1 ay önce bu muhabbet dönse dilancığım enercisiyle neler söylerdi neler...

17.10.2023

Bunlar kari koca akil hastasi..Mallar elden gidiyor az kaldi.Servetler bir bir tuttuklari Avukatlar ve yedirmeye caliscaklari Hakimlere gidecek.Ama kurtaramayacaklar.Cünkü Süslü kel yok artik..Göreceksiniz aldiklari cezalar servetinin 10 kati cikacak...

17.10.2023

süslü kel kim

17.10.2023

Onedio şu haber değeri bile olmayan şeyleri sakız gibi uzatmasan?

17.10.2023

aslında para aklama, kara para vs gibi durumlar olduğu için haber değeri var. çünkü birilerinin parasını aklıyorlar. ama kimin parası olduğu henüz belli değil

TÜM YORUMLARI OKU (20)