Dilan Polat'ın Cezaevinde Mektupları Okuduğunu Öğrenen Sosyal Medya Kullanıcıları Atağa Geçti

Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat'ın avukatı geçtiğimiz saatlerde Dilan'dan sevenlerine selam getirmişti. Dilan'ın cezaevindeki vaktini gelen mektupları okuyarak geçirdiğini söyleyen avukat, sosyal medya kullanıcılarının atağa geçmesine sebep oldu!

Kısacık bir süre içerisinde yaşadıkları büyük yükselişle ve edindikleri servetle sosyal medyanın gündemini uzunca bir süredir meşgul eden bir çiftti Dilan ve Engin Polat.

Aşırı lüks yaşantılarının her detayını paylaşan ikili zaman içerisinde önce sosyal medyanın sonra da devletin dikkatini çekti. Polatlar, kara para aklama ve vergi kaçırma suçalamalarıyla tutuklanıp cezaevine gönderildi.

İlk günden bu yana kaosu hiç bitmeyen çift hakkında her geçen gün yeni gelişmeler aktarıldı, aktarılmaya da devam ediyor. Fakat bunların arasında belki de en ilgi çekici olanı dün önce İsmail Saymaz'ın sonra da Emrullah Erdinç'in paylaştığı telefon görüşmesiydi.

Saymaz da Erdinç de Dilan Polat'ın Engin Polat'la telefon konuşmasının cezaevi kayıtlarını girdiği ve Dilan Polat'ın bu konuşmada intihar etmek istediğini söylediğini aktardı.

Dilan'ın bu isteğinin en büyük sebeplerinden birinin de ablası Sıla Doğu'dan da ayrılarak Çorlu cezaevine sevk edileceği olduğu vurgulandı. Ardından, Dilan'ın yakın arkadaşından yalanlama geldi fakat gözler avukatının ne söyleyeceğindeydi.

Geçtiğimiz saatlerde Dilan Polat'ın avukatı Osman Eryiğit, Dilan'dan haber getirdi.

Ve cezaevinden ayrılırken Dilan Polat'ın kendisine seslendiğini ve 'Osman yemin ederim bir suç işlemedim, neden buradayım diye soruyorum sürekli kendime, kendimi anlatamıyor olmak da beni çok yoruyor' dediğini aktardı. Ayrıca Dilan'ın çok daha ağırbaşlı gözüktüğünü belirten avukat, kendisinin cezaevindeki vaktini hayranlarından gelen mektupları okuyarak geçirdiğini belirtti.

Olayın tüm detaylarından bu yazımızda bahsetmiştik:

Cezaevinde Dilan Polat’la Görüşen Avukatı “Çok Daha Ağırbaşlı Bir Dilan Var” Dedi, Şaşırtıcı Detaylar Aktardı

Avukat Osman Eryiğit'in 'Dilan Polat' açıklamasının en dikkat çeken kısmı "mektuplar" oldu. Dilan Polat'ın mektupları okuduğunu öğrenen sosyal medya kullanıcıları atağa geçti.

Magazin Bak'ın haberine göre, sevenlerinin cezaevine nasıl mektup göndereceğini araştırmasıyla son buldu.

Cezaevine mektup gönderebilmek için bir uygulama bulan Dilan Polat hayranları, hemen harekete geçerek ne yapılması gerektiğini gösteren videolar paylaştılar. Ve bir mektup yarışına girdiler!

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Duygu Sarışın'dan Beklenmedik Hareket: Adını Duymaya Tahammülü Yok
Eski Victoria's Secret Mankeni Heidi Klum, Bikinili Dansıyla Adeta Düşman Çatlattı
Adli Kontrol Şartıyla Serbest Bırakılan Banu Parlak'tan Konuyla İlgili İlk Açıklama Geldi

Popüler İçerikler

Yeni Rekor Kilidi Açıldı: Popstar Yarışmasıyla Akıllara Kazınan Bayhan Dünya Listesi'nde Zirveye Yerleşti!
Doğukan Güngör, "Kızılcık Şerbeti Bitsin" İddialarına Son Noktayı Koydu!
Kızılcık Şerbeti Kıvılcım'dan Atatürk Portresine "Aksesuar" Denmesine Kapak Gibi Yanıt!
YORUMLAR
Pasif Kullanıcı
24.11.2023

bir gun umutsuzluga duserseniz dilan polat'in fanlarinin oldugunu hatirlayin ve kendinize gelin💀🤡🤡

24.11.2023

Enerciydin alerci oldun he dilan hanim

24.11.2023

Cidden millet kafayi yemiş

TÜM YORUMLARI OKU (7)