Dilan Polat İki Aydır Serbest mi? Magazine Dönen Bircan Bali’den Ortalığı Karıştıran İddia!

Ekranlardaki magazin programına geri dönen Bircan Bali'nin 'benim iddiam' diyerek ortaya attığı Dilan Polat haberi ortalığı birbirine kattı. Bali, tutuklu bulunan Dilan Polat'ın iki aydır ne cezaevinde ne de hastanede olduğu söylemesi büyük olay oldu!

Kara para aklama ve vergi kaçırma başta olmak üzere birçok suçlamayla 4 Kasım'da tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın gündemden düşmek bilmiyor.

Günden güne büyüyen ve bir o kadar da merakla takip edilen Polatgiller dosyasında her geçen gün yeni bir olay ortaya çıkıyor.

Örneğin; geçtiğimiz günlerde tutuklu yargılanan Engin Polat hakkında yeni bir iddianame hazırlanmış ve hakkında 9 yıla kadar hapsi istenmişti.

Detayları burada vermiştik:

Engin Polat Hakkında Yeni Dava: 9 Yıl Hapis İstendi

Bir yandan komşularıyla birbirlerine girdikleri için ayrı bir dava açılan fenomen çiftten Dilan Polat'ın güzellik merkezinde bir müşterisinin yüzünün yakıldığı iddiası patladı.

Yüzünde yanıklar oluşan müşteri Dilan Polat ve bir çalışanına dava açtı. Suçlanan ikilinin de hapsi istendi.

Polatgiller'e Yeni Şok: Yüzünün Yakıldığını İddia Eden Müşteri Dava Açtı, Dilan Polat'ın Hapsi İsteniyor!

Olayların ve şoke eden iddiaların ardı ardına gündeme geldiği dönemde bir iddia da magazin programına geri dönen Bircan Bali'den geldi.

"İddia Bircan Bali'nin iddiasıdır" diyerek konuşmaya başlayan Bali, Dilan Polat'ın iki aydır serbest olduğunu öne sürdü.

Bircan Bali, ne "intihar" iddiaları sonrası yatırıldığı söylenen Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde ne de cezaevinde olduğunu belirttiği Polat'ın kendi evi dışında bir evde kaldığını iddia etti.

İyi aydır çocuklarıyla vakit geçirdiğini söylediği Dilan Polat'ın basından uzak olan arkadaşlarıyla da saatlerce sohbet edip vakit geçirdiğini söylendi.

Bali'nin "Bir de yakın zamanda Dilan'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları'ndan bir fotoğrafı gelecek. Bilinçsiz çekildiği söylenecek, tam anlamıyla bilinçli bir fotoğraf öyle bir tedavi yok" iddiası da ortalığı fena karıştırdı.

O anları da buradan izleyebilirsiniz:

Bu iddiaların şoke etmesinin ardından yayına bağlanan Polat ailesinin olaylı avukatı Hüseyin Kaya ise söylenenleri net bir dille yalanladı:

'Bu iddiayı benden önce devlet yalanlar. Siz bu iddiayı neye dayandırıyorsunuz? Bu öyle bir iddia ki TC Adalet Bakanlığı'nı suçlayan bir iddia.'

İlginizi Çekebilir

Cinsiyet Geçiş Sürecini Tamamlayan Mika Raun'un Kaynanasıyla Olan Samimiyeti Kelimeleri Kifayetsiz Bıraktı!
"En Stil Sahibi Kim?" Anketinde Edis ve Norm Ender'i Sollayan Haluk Levent'ten Kahkaha Attıran Paylaşım
Bahar'ın 'Çağla'sı Elit Andaç Çam Boşanma Süresinde Öpüşürken Görüntülendiği Bülent Parlak Sorusuyla Terledi

Popüler İçerikler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
Devlet Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral Kararına Tepki: "Vazgeçmezlerse Hollanda Sahada Tek Başına Kalmalı"
Gelir İdaresi Başkanlığı Açıkladı: Akaryakıt, Sigara ve Alkole Zam Geldi!
YORUMLAR
05.06.2024

Bana gayet de mantıklı geldi valla bu iddia

05.06.2024

Ateş olmayan yerden duman çıkar mı? 😉

05.06.2024

Duman çıkan yerde mutlaka bir Syu ,Komançilere ,Cherokelerin yaklaştığını haber veriyordur🤣🤣🤣 Ateşi de Apachiler yakmıştır 🤣🤣🤣

05.06.2024

Elektronik kelepceyle ev hapsindeki adam barda vurulabiliyor ve yurtdisina kacabiliyorsa bu zat da disarda olabilir cok dogal.

TÜM YORUMLARI OKU (14)