Dila Tarkan'ın Düğününe Şeyma Subaşı Damga Vurdu! "Gelinin Önüne Geçmişsin"

Sosyetik güzel Dila Tarkan, sevgilisi Dağhan Doğruer ile evlendi. Şeyma Subaşı, yakın arkadaşı Dila Tarkan'ın Yunanistan'daki düğününe katıldı. Dila Tarkan'ın düğünü için iddialı seçim yapan Şeyma Subaşı, 'gelinin önüne geçmişsin' şeklinde yorumlandı. Subaşı'nın elbisesi, gelinliği yapan modacının imzasını taşıyor. İşte merak edilen detaylar...

Dila Tarkan, Sevgililer Günü'nde Miami'de evlilik teklifi aldı. Sevgilisinin teklifine 'evet' diyen Tarkan, o anları 'Her şey tam burada başlamıştı' diyerek sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hamile olduğu düşünülen Dila Tarkan, Yunanistan'da dünyaevine girdi.

Düğünde beyaz bir elbise giyen Dila Tarkan, sade bir gelinlik tercih etti. Ünlüler de düğüne bir bir akın etti.

Ünlü çiftin Yunanistan Atina'daki düğününe Yağmur Tanrısevsin, Merve Oflaz, Nazlı Kayı Sabancı, Şeyma Subaşı ve Sibil Çetinkaya gibi ünlü isimler katıldı.

Kıyafetleri gündemde olan ünlü isimler sosyal medyada da gündem oldu. Gecenin en şık isimleri Şeyma Subaşı ve Yağmur Tanrısevsin oldu.

Şeyma Subaşı, en yakın arkadaşının düğünü için iddialı bir seçim yaptı. Bu iddialı elbiseye gelinliği de yapan Züleyha Kuru imza attı.

Şeyma Subaşı'na'Çok güzelsin' yorumlarının yanı sıra,  'Gelinden daha dikkat çekici olma yanlışı' yorumları da yapıldı.

Şeyma Subaşı, 5 Haziran'da Ibiza'da tatilde oldukları sırada romantik bir evlilik teklifi almış, bu anları takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmemişti.

Şeyma Subaşı, arkadaşının nikahında ise bu beyaz elbiseyi giydi.

Popüler İçerikler

Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Narin'le İlgili Soruşturmada İmamın Gözaltı Nedeni Belli Oldu: Konuşmasınlar Diye Kur'an'a El Bastırmış