Dikkat! 'Sıfır' Diye Aldığı Otomobil Hasarlı Çıktı: "Toplama Aracı Bana Sıfır Diye Satmışlar”

Manisa’nın Salihli ilçesinde yaşayan Fatih Vural, Muğla'ya giderek yıllardır biriktirdiği 1 milyon 300 liraya sıfır kilometre Peugeot marka otomobil aldı. Ancak hikayenin sonu kötü bitti. Fatih Vural'ın 'sıfır' diye aldığı otomobil, hasarlı çıktı. 

Edinilen bilgiye göre, Manisa’nın Salihli ilçesinde ikamet eden 41 yaşındaki Fatih Vural, birikimleri ile sıfır kilometre araç almaya karar verdi.

Aradığı aracı Muğla’da bulan Vural, kendi imkanlarıyla araç bayisine gitti.Aracını Şubat ayında teslim alan Vural, belli gün sonra arkadaşının aracında boya olduğunu söylemesi üzerine, aracını ekspertize götürdü.

Vural, öğrendikleri karşısında büyük şaşkınlık yaşadı. Yapılan ekspertizde aracın muhtelif yerlerinde lokal boyalar olduğu ve belli noktalarında oynamalar olduğu ortaya çıktı.Hayatının şokunu yaşayan Vural, "Meğerse benim sıfır diye aldığım araç, hasarlı bir araçmış. Kısacası hasarlı, toplama aracı bana sıfır diye satmışlar” dedi.Araç sahibi Vural sözlerine şöyle devam etti:

"Şubat ayında Muğla’daki bayiden aracı sıfır olarak teslim aldım. Salihli’ye aracımı getirdikten sonra sanayi sitesindeki arkadaşımın yanına gittim. Arkadaşım aracımda boya olduğunu söyledi. Ben de şüphe üzerine aracımı ekspertize götürdüm. Yapılan ekspertizde aracımın muhtelif yerlerinde lokal boyalar olduğu tespit edildi. Direklerine kadar aracımı boyamışlar. Ayrıca çamurluk kaputta aşırı derece oynamalar mevcut, sök-tak yapmışlar."

"Kapılardaki pimlere çekiçle vurulmuş, ezilmiş, motor kısmında, turboya ait parçalarda spiral taşıyla kesilmiş gibi izler mevcut'' diyen Vural, sözlerine şöyle devam etti:

''Fakat aracımı alırken bunların bilgisi kesinlikle bana bildirilmedi. Ben bunları genel merkeze bildirdim. Bana aracımı almış olduğum bayiye götürmemi söylediler. Ben de aracımı bayiye geri götürdüm. Bayi inceledi, bana aracımda sök-tak parçalar olduğunu, fabrikasyon dışı boyalar tespit ettiklerini, bunu genel merkeze bildireceklerini söylediler. Bir hafta sonra beni genel merkezden arayıp, aracın orijinal olduğunu, banttan bu şekilde indirildiğini söylediler. Bunu söyleyince ben ikinci şoku yaşadım. Kesinlikle şu an kusurlarını ve hatalarını kabul etmiyorlar. Bundan sonra hukuki süreçlerimizi başlatacağız."

Fatih Vura yaşanılanları anlattı:

Ortalık Karıştı: AK Parti ve MHP’liler Arasında Kavga Çıktı
Fatih Erbakan'dan "Cumhur İttifakı'nda mısınız?" Sorusuna Yanıt Geldi
Skandal Bir Olayla Gündeme Gelmişti: Patiswiss'in Yeni CEO'su Belli Oldu

Popüler İçerikler

Fabrikada Grup Seks Skandalı: 4 İşçi Kovuldu!
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Araştırma: Türkiye'de En Çok Hangi Yemekler Sipariş Ediliyor?
YORUMLAR
25.04.2024

Bazı araçlarda kapılarda çizilme veya montaj benzeri bir hata varsa fabrika boyama ve ayarlama için sök tak yapabilir. Fakat bu ayıplı mal satmak. 3. Dünya ülkesi olduğumuz için zaten bize gönderilen araçlar ile yurtdışındaki araçlar arasında kalite farkı var. Vergiler ve döviz kurundan dolayı araç almak zorken firmaların bir de sorun çıkarması can sıkıcı. Benzerini Citroen yapmıştı birkaç yıl önce.

Maalesef tamamen ülke kaynaklı bir durum,hadi yapsana avrupada bunu adamı sikerler. Ama türkiye'de insanı sikmek kolay.

25.04.2024

Eksper reklamı yapıyorsunuz

25.04.2024

Hangi Experin ? Puhahahav

25.04.2024

buraya her şeyin kötüsü gelir burası 3 dünya ülkesi bunu da 3 katına alırsın bir şey oldu mu da mahkemelerde uğraşıyorsun peugeot'nun var 100 tane avukatı

TÜM YORUMLARI OKU (9)