Dijitalde mi Devam Edecek? Ben Leman Oyuncuları Disney’e Yorum Yaptı

Ben Leman dizisi için final kararı verilmişti. Dizinin bitmesi sevenlerini üzdü. Ancak bir umut dijitalde devam etme ihtimali olduğunun söylenmesiyle birlikte rota adeta yeniden oluşturuldu. İlk olarak dizinin yönetmeni Disney Plus’ın bir gönderisine göndermeli bir yorum yapmıştı. Ardından ise oyunculardan yorumlar gelmeye başladı.

Ben Leman, bu akşam yayınlanacak 13. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Dizi aslında farklı hikayesiyle epey sevilmişti ancak reyting sonuçları yeterli olmadı. Kanal, geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümün reytinglerini esas alarak final kararını duyurdu. Diziseverler, projenin Disney Plus’ta devam etmesi için sosyal mecralarda birçok başlık açtı. Konu hala gündemdeyken dizinin oyuncuları da yorumlarını esirgemedi.

Disney Plus’ın Instagram paylaşımında aşağıdaki yorumlar sıralandı. 👇

Başrol Burçin Terzioğlu’nun gönderiye yorum yapmasıyla diziyi merakla takip edenler umutlandı. Henüz finalin iptal olduğu ve projenin dijitale geçtiğine dair bir açıklama yok.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Taşacak Bu Deniz’i Mizahına Alet Ederek Güldüren X Kullanıcıları
Kıskanmak Dizisine Genç Oyuncu Katılıyor: O İsmin Kızı Olacak
Deniz Baysal Taşacak Bu Deniz’deki Sahnesini Tweet Atmasıyla Takipçilerini Güldürdü
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

10 Yıl Sonra Bir İlk: Hayatı Durduracak Kadar Kar Geliyor! Soğuk Hava Ve Yoğun Kar Yağışı İçin Tarih Verildi
EYT’liler Dahil Edildi, Yaş Sınırı Yok: Emeklilere Ücretsiz Olan Yerler ve İndirim Avantajları
Belirlenen Emekli Maaşı Zamının Ardından Şimdi de Bayram İkramiyesi Sızdı
YORUMLAR
27.12.2025

Acaba?

27.12.2025

aman geçin disneye paragözler

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ