"Dijital Baba" Bir Sohbet Uygulamasına 8 Yaşında Bir Kız Çocuğu Gibi Kaydoldu ve Ebeveynleri Uyardı

Çocukların doğru bir şekilde yönlendirildiği takdirde internetten büyük ölçüde faydalanabileceği bir gerçek. Ancak, bu durumun aynı zamanda çeşitli riskleri de beraberinde getirdiği unutulmamalı. İnternetin karanlık yüzü, çocukların masumiyetini ve güvenliğini tehdit edebilecek birçok tehlikeyi içinde barındırıyor. Bu nedenle, çocukların internet kullanımı konusunda dikkatli ve bilinçli olmak büyük önem taşıyor.

Sosyal medyada "Dijital Baba" olarak tanınan Orhan Toker, yetişkinler için yapılmış fakat çocukların da kullanabildiği bir sohbet uygulaması konusunda ebeveynleri uyardı.

8 yaşında bir kız çocuğu gibi uygulamaya üye olan Toker'in karşılaştığı sohbetler anne babaları şaşkınlığa uğrattı.

İşte o video;

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

👇

twitter.com

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Ebeveynlere ve Çocuklara "En Mutlu Olduklar An" Soruldu: Verdikleri Cevap 'Yetişkin Olmak' Üzerine Düşündürdü

👇

Tüm Suratını Ojeyle Boyadıktan Sonra Soluğu Hastanede Almak Zorunda Kalan Miniğin Zor Anları

👇

Torununu Gençliğinde Giydiği Kıyafetlerle Karşısında Görünce Duygulanan Anneannenin Kalpleri Isıtan Tepkisi

Popüler İçerikler

Güldür Güldür Show'un Sevilen Karakteri Geri Dönüyor!
Dev Derbi Fenerbahçe'nin! Sarı-Lacivertliler Galatasaray'ı Deplasmanda 1-0 Mağlup Etti
A Milli Kadın Voleybol Takımımız Milletler Ligi'nde Hollanda'yı Mağlup Etmeyi Başardı!
YORUMLAR
14.04.2024

Ve sosyal medya her seferinde her yerde söylüyorum sık sık denetlemek lazım doğruyu yanlışı anlatmalı aman bilmesin aman duymasın demekle olmaz insan görünümlü yaratıklar canavarlar ile dolu ortalık.. Kız/erkek veya yaş farketmez sahte bir hesap açıp ne kadar fazla iğrenç,rezil insanların olduğunu kendi gözlerinizle görebilirsiniz kanınız donar.. Kendilerini koruyabilecek doğruyu yanlışı bilecekleri bir yaşa gelene kadar takip programları yüklenmeden(haberleri olmasına gerek yok) ellerine tablet telefon bilgisayar verilmemeli…

15.04.2024

Birde bu pedofoli ruh hastalari ile ugrasıyoruz semavi dinlere mensup şahsiyetlerde 14 yas alti cinsel istismar

18.04.2024

Bu konuyu nasıl dinlere bağlayabildin ki? Ne alaka? İnsan eksiktir, hele ki bir pedofili tamamıyla sapık bir hastadır. Sapıkları masum; dinleri suçlu göstermek için ne tür kafa yapısına sahipsiniz?? Hele ki Kur'an'ı okuyan biri, orada çizilen "ideal insan" prototipiyle nasıl bu sapıklığı bağdaştırabilir? Bir sapık, motivasyonunu, haftada 1 kez yarım saat gittiği cami, sinagog veya kiliseden mi, yoksa günde 6 saatten haftada 40 saat zaman geçirdiği sosyal medya, internet, TV vb. kaynaklardan mı alır? Kafa yapınıza hayranım, akı bok, boku pak göstermekte üstünüze yok!

15.04.2024

Sim simi de yapay zeka cevap vermiyor siz ne yazıyorsanız gelen cevabı kendiniz değiştire bilirsiniz, yani size gelen cevaplar aslında başka birisinin yazdığı (değiştirdiği) cevaplar çocuk istismarı ile alakası yok o cevapları kaç yaşında olursanız olun aynı cevapları veriyor boş boş anlamadan bilmeden konuşuyor bu videodaki adam sizde aynı bilip bilmeden paylaşıyorsunuz her şeyi

16.04.2024

Bunların hiç biri "18 yaş altı uygulamayı kullanmamalı" kuralını bozamaz.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ