Digimon Geri Dönüyor

Çocukluğumuzun gözde animelerinden Digimon’ın yeni jenerasyonundan bir fragman daha yayınlandı.

İlk olarak 1999 yılında yayınlanmaya başlayan ve 4 sezon boyunca gösterildiği her ülkede çocuklar tarafından büyük bir ilgiyle izlenen Digimon’ın geri döneceği haberi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu.

Projenin duyurulmasının ardından bekleyişe geçen Digimon hayranları ilk olarak yeni çizimlerle selamlanmıştı ve ardından gelen fragman ise heyecan dozajını artırmıştı. Şimdi sırada 2. fragman var ve artık Digimon çok daha yakınımızda.

Pokemon ile birlikte vazgeçilmez 'çizgi film'lerimizden olan Digimon’ın dönüşü elbette ki harika bir olay. Fakat bu proje bizleri sevindirdiği kadar endişelendiriyor da: Ya o eski dizi ve filmlerindeki Digimon atmosferini bulamazsak?

Neyse. Bizler şimdi 'Digimon Adventure Tri'e ait yeni fragmanı izleyerek ilk bölümün yayımlanacağı ’a dek mutluluğumuzu koruyalım. İlk fragman için buraya alalım.

Popüler İçerikler

Kızıl Goncalar Naim'in Yıllar Öncesinin Efsane Dizisinde Oynadığı Ortaya Çıktı!
Cem Yılmaz'dan Küfürlü Gönderme Gelmişti: Hasan Can Kaya'dan Ünlü Komedyene Cevap Geldi!
Tekel Bayileri BAT Sigara Grubunu Satmama Kararı Aldı
YORUMLAR
02.08.2015

çiizmler fena değil gibi

02.08.2015

şimdi ne den animeye çizgi film dedin diye dünya savaşı çıkaracak herifler gelir

02.08.2015

Yeni jenerasyon değil bu. İlk jenerasyonun remake'i. Ama karakterleri liseli yaptılar. Ve seri şeklinde değil film şeklinde geliyor. Ama fazla umutlanmam ben olsam Toei animation yapıyor. Yıllardır elle tutulur bir iş yapamadılar. Peoduction I.G ya da Madhouse yapıyor olsa nefessiz izlenirdi. Gene PG bir seri yapacak Toei

Pasif Kullanıcı
03.08.2015

one pieceyide toei yapıyo 705 demi ne one piece çok tuttu

TÜM YORUMLARI OKU (8)