Didem Arslan'ın Haber Bültenini Bırakma Nedeninden Yazgül'ün Değişimine TV Dünyasında Bugün Yaşananlar

18 Eylül Çarşamba günü televizyon ve dizi dünyasında yaşanan son dakika gelişmelerini ve olaylarını derledik.

Bakalım bugün neler yaşanmış?

1. Merakla beklediğimiz ve önümüzdeki hafta sonunda kavuşacağımız Bahar'dan yepyeni bir fragman geldi! Timur'un bizi hiç şaşırtmayıp Bahar'la yeniden bir araya gelme hayalleri kurduğu dizide, Bahar ve Evren'i öpüşürken görünce heyecanımız doruklara çıktı!

Detaylar:

Timur'un Bizi Hiç Şaşırtmadığı Bahar'da Sonunda Evren ve Bahar'ı Bir Arada Görmek Nasip Oldu!

2. Leyla: Hayat Aşk Adalet dizisi ikinci bölümüyle ekrana geldi. İlk bölümüyle büyük beğeni toplayan dizinin, ikinci bölümüyle de izleme kararımızın ne kadar yerinde olduğuna bir kez daha emin olduk. Gelin bölümde neler yaşandığına birlikte bakalım!

Detaylar:

Cemre Baysel'in Oyunculuğuna Bir Kez Daha Düştüğümüz Leyla'nın Son Bölümünde Öğrendiğimiz Gerçekler!

3. Dizi ve filmlerdeki aksiyon sahneleri nasıl çekilir diye hep merak ederiz. Özellikle de bir bıçaklanma sahnesinde neler yaşanır çok merak edilir. İşte bu soruya yanıt set çalışanı Yener Yalçın'dan geldi. Gelin TikTok'ta anlattığı o detaya hep birlikte bakalım.

Detaylar:

Set Çalışanı Dizilerdeki Bıçaklanma Sahnelerinin Nasıl Çekildiğini Göstererek Anlattı

4. Esra Erol'a katıldığı dönem konuşması ve davranışlarıyla popüler olan Cemile, Fatih Ürek'in sunduğu Gelin Görümce programında sinir krizi geçirdi. Cemile'nin o hallerine tepki gelince, eski yarışmacı programın kurgu olduğunu açıkladı.

Detaylar:

Esra Erol'da Tanınan Cemile Programda Sinir Krizi Geçirdi: Yarışmacı 'Kurgu' Olduğunu Açıkladı!

5. Kurtlar Vadisi dizisinin sanat yönetmeni Cici'nin Necat Şaşmaz ile ilgili bir garip anısı izleyenlere Şaşmaz'dan neden korkutuyor herkes dedirtti. Detaylar içerikte!

Detaylar:

Korkutmuş! Kurtlar Vadisi Set Çalışanından Trajikomik Bir Polat Alemdar Anısı Geldi

6. Didem Arslan Yılmaz bugünkü yayınında Narin'in annesinin programa verdiği bir röportajı ilk kez yayınladı. Annenin kendilerine bilerek yanlış haber verdiğini söyledi. Peki, anne Yüksel Güran neyi saklıyor, kimi koruyor?

Detaylar:

Narin'in Annesinin Didem Arslan Yılmaz'ın Yayınında Yalan Söylediği Ortaya Çıktı!

7. Demet Akalın geçtiğimiz sezon Jess Molho ile TV8'de yayınlanan "Gel Konuşalım" programının sunuculuğunu üstlenmişti. Yeni sezonu hala gelmeyen program Akalın'a sorulunca Akalın, Acun Ilıcalı'ya gönderme yapan bir açıklama yaptı.

Detaylar:

Acun'a Laf mı Soktu? Demet Akalın, TV8'deki Programının İptal Edildiğini Açıkladı!

8. Artık yerli Simpsons diyebileceğimiz Kurtlar Vadisi, yine yıllar öncesinden gündemi yakalamış! Dizide Musevi karakter Samuel Vanunu'nun çağrı cihazının patlatılmasıyla öldürüldüğü iddiası, İsrail'in siber saldırıları sonrası yeniden gündem oldu.

Detaylar:

Yerli Simpsons Olabilir misin? İsrail’in Çağrı Cihazlarını Patlatması Önce Kurtlar Vadisi’nde İşlenmiş!

9. NOW ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Kızıl Goncalar 30 Eylül günü 2. sezonuyla geri dönmeye hazırlanırken sevilen dizinin yeni bölüm fragmanına gelen tepkileri sizler için sıraladık.

Detaylar:

Zeynep'in Sürpriz Bir İsimle Nikahlandığı Kızıl Goncalar Fragmanına Gelen Tepkiler

10. Yalı Çapkını'nın yeni sezonuna Ferit ve Seyran ayrılığı damga vurmuştu. Ferit'in partneri Diyar'ı canlandıran Pelin Akil, Seyran ve Ferit hayranları tarafından eleştirilere maruz kalmış ve kendisine "Ablası gibi duruyor" yorumları yağmıştı. Ünlü oyuncu Muhabir Online ekibine açıklamalarda bulundu.

Detaylar:

"Ablası Gibi Duruyor" Denmişti: Pelin Akil, Yalı Çapkını'nda Ferit'le Diyar İlişkisi Hakkında Konuştu!

11. Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek Instagram hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımla Şerbo'da Nilay sahneleri arttı, dedirtti. Sosyal medyada izleyenlerden torpil iddiaları yükseldi.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti'nde Nilay Sahneleri Arttı: Torpil İddiaları Güçlendi!

12. Show TV ekranlarında yayınlanan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programını canlı yayınla izlemeye giden arkadaşlar o anları TikTok'ta yayınladı.

Detaylar:

Didem Arslan'ı Canlı İzlemeye Giden Arkadaşlardan Video Geldi

13. Müge Anlı'da aranan 50 yaşındaki Hatice Musaoğlu ile ilgili bugünkü canlı yayında ikinci itiraf geldi. Bu kez ilk kez annesinin öldüğünü ağzından kaçıran Aydın Musaoğlu'nun eşi konuştu. O da konuşmasında kayınvalidesinin yaşamadığını söyledi.

Detaylar:

Öldüğünü Ağzından Kaçırdı! Müge Anlı'da Aranan Kayıp Kadın ile İlgili İkinci İtiraf...

14. Ünlü gazeteci Didem Arslan, Show TV ekranlarında yaptığı Vazgeçme programıyla adından söz ettiriyor. Arslan'ın 2020 sonrası ana haber bülteni sunuculuğunu bırakmasının Müge Anlı'yla bir ilgisi olduğu iddia edilmiş!

Detaylar:

Didem Arslan'ın Ana Haber Bültenini Bırakıp Gündüz Kuşağına Geçmesinin Nedeni Müge Anlı mı?

15. Esra Erol'un programında "Tek suçum güzel olmak" sözüyle tanınan Yazgül, estetikle başka biri oldu. Yeni halini "Shakira oldum" notuyla paylaştı.

Detaylar:

Esra Erol'da "Tek Suçum Güzel Olmak" Sözüyle Tanınan Yazgül Estetikle Başka Biri Oldu!

16. Kızılcık Şerbeti'nin yapımcısı Faruk Turgut, Özlem Gürses'in YouTube kanalına konuk oldu. Gürses'in sorularını yanıtlayan Turgut, dizide Nilay'ı canlandıran Feyza Civelek'in torpilli olduğu iddialarına açıklık getirdi.

Detaylar:

Kızılcık Şerbeti Yapımcısı, Feyza Civelek'in Torpil İddialarına Yanıt Verdi!

17. Müge Anlı'nın Tatlı Sert programına iki kız kardeş annelerini abilerinin öldürdüğü iddiası ile katıldı. Yayında abi Aydın Musaoğlu, canlı yayında annesini öldürdüğünü ağzından kaçırmıştı. Bugünkü yayında ise Müge Anlı'ya çıkıştı.

Detaylar:

Cinayeti Ağzından Kaçıran Aydın, Müge Anlı'ya Çıkıştı: "Kadın-Erkek Ayrımı mı Yapıyorsun?"

18. 30 Eylül'de ekranlara geri dönmeye hazırlanan Kızıl Goncalar'dan ilk fragman geldi. Hasret bitti bitmesine ancak gördüklerimiz karşısında dumur olduk. Fragmana göre, Zeynep Vahit ile evleniyor olabilir mi?

Detaylar:

Zeynep Cüneyd'in Babasıyla mı Evleniyor? Kızıl Goncalar'da Şok Eden Detay!

19. Boşanmak için Esra Ezmeci stüdyosuna başvuran Birol, stüdyoda eşi Sibel için şok iddialar sarf etti. Ezmeci'nin duydukları karşısında yüzü kıpkırmızı oldu.

Detaylar:

Esra Ezmeci'de Yaşananlar Yerin Dibine Soktu: "Çocuklar Öz Abisinden!"

20. Narin'in öldürüldüğü Tavşantepe Köyü'nde canlı yayın yapan Sözcü TV ekibi, köyün çocukları tarafından taşlı saldırıya uğradı.

Detaylar:

Narin'in Öldürüldüğü Köyde Yayın Yapan Sözcü TV Ekibi Taşlandı!

21. Star TV'nin sevilen dizisi Yalı Çapkını'na 3. sezonda dahil olan Pelin Akil, başrollerin başka isimlerle partner olması hakkında konuştu.

Detaylar:

Pelin Akil, Yalı Çapkını'nda SeyFer'in Ayrılması Hakkında Konuştu

22. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef'in son bölümü sosyal medyaya damga vurdu. Aralarında aşk iddiası olan Onur ve Beyza son bölümde birbirine girerken Beyza'nın Onur'a isyan etmesi gözlerden kaçmadı.

Detaylar:

Resmen Nazar Değdi: MasterChef'te Onur ve Beyza Birbirine Girdi

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Zeynep'in Gelinlikle Görüldüğü ve Cüneyd'in Derbeder Olduğu Kızıl Goncalar'ın Yeni Sezon Tanıtımı Yayınlandı!
Su Burcu Yazgı Coşkun, Bir Gece Masalı'nda Kaza Sahnesindeki Performansıyla Devleşti!
Aşk Yok Demişlerdi: MasterChef'te Beyza ve Onur'un Aynı Bileklikten Takması Gözden Kaçmadı!

Popüler İçerikler

Kızılcık Şerbeti'nde Şok Kamera Arkası: Kıvılcım, Alev Bebek için Apo'yla Evlenecek!
Kayserili Damat Adayı Gelinin Düğünden Önce Talep Ettiklerini Duyunca Arkasına Bakmadan Kaçtı
Narin Cinayetiyle İlgili "Aile Bizim Dostumuz" Diyen AK Parti Milletvekili ile Salim Güran Aynı Karede