Didem Arslan'ın Canlı Yayında ALO 184 ile İmtihanı: 'En Yakın Sağlık Kuruluşuna Başvurun' Dedi ve Kapattı

Habertürk sunucusu gazeteci Didem Arslan Yılmaz, koronavirüs danışma hattı ALO 184'ü canlı yayında aradı. Arslan, kendisine sorulan soruların hepsine 'evet' dedi. Telesekreter ise Arslan'a 'En yakın sağlık kuruluşuna başvurmalısınız' cevabını verdi.

Habertürk'teki Türkiye'nin Nabzı programında moderatör Didem Arslan Yılmaz koronavirüs şüphesi olan hastaların ne yapması gerektiği ele alındı.

Arslan, ALO 184'ü canlı yayında test etmek amacıyla aradı🎥

Telesekretere bağlanan Arslan, 'Aramanız Koronavirüs hastalığı ile ilgili mi? Kendinizde ya da yakınınızda hastalık belirtisi olduğunu düşünüyor musunuz? Ateşiniz var mı? Nefes alıp verme zorluğunuz var mı?' sorularının tümüne 'Evet' yanıtını verdi.

Soruların ardından telesekreter, 'Vakit kaybetmeden en yakın sağlık kurumuna başvurmalısınız' diyerek Arslan'ı hattan düşürdü.

Didem Arslan'ın bu denemesi sosyal medyanın da en çok konuşulanları arasına girdi...

Popüler İçerikler

Altın Portakal Film Festivali'nde Ödül Alan Nur Sürer Başarısını Yılmaz Güney'e Adadı!
Arda Güler'in Buz Pistindeki Performansı Yine İspanyolları Büyüledi
Esra Erol’un İfşa Ettiği Sahte Mehdinin Müridinin Esra Erol’u Tehdit Ettiği Video Ortaya Çıktı
YORUMLAR
19.03.2020

fatiha için 1e, premium pamuk için 2 ye basınız. 2 tl farkla pamuğunuzu king boy yapmak istermisiniz? evet 1...pamuğunuz yumuşak tıkım olsun mu?

Pasif Kullanıcı
19.03.2020

hahahahhahahahahaa:DD:D::D

19.03.2020

Canlı yayında övecek bir neden ararken kendini mi trolledi. Tüm belirtileri taşıdığımızı anlayınca 184 ü arayacağız sağlık kuruluşuna başvur tavsiyesi için bir dakika operatörü dinleyeceğiz hastaysak yaya yaya en yakın sağlık kuruluşuna virüsü sıçrata sıçrata gitmemizi önerecek. Vallahi teknoloji nerelere geldi inanılmaz ölmek için şunu tuşlayın. Süreci çok iyi yönetiyorlar bir kez daha ikna oldum.

19.03.2020

şunu bile savunan sivri zekalilar var ... bir zahnet akil etsin hastaneye gitmeyi ne var bunda diyor . o zaman niye 184 hattı var sevgili sivri zeka , yolda giderken kac kişiyi enfekte edecek sevgili sivri zekâ, hastaneye ulaştığında kac kisiyi daha enfekte edecek sevgili sivri zekâ....

TÜM YORUMLARI OKU (28)