Diddy Skandalı Giderek Büyüyor: 120 Kişi Cinsel Saldırı ve İstismar Suçlamalarıyla Dava Açmaya Hazırlanıyor

ABD'de gündemi sarsan ''Diddy'' lakaplı Amerikalı rapçi Sean Combs davasında skandalın boyutu her geçen gün büyüyor. 2. Epstein Vakası olarak nitelendirilen davanın mağdurları artmaya devam ediyor. Yaşanan son gelişmeye göre, ABD'de 120 kişi, cinsel saldırı ve istismarla suçladıkları Diddy'ye dava açacak. Davacı kişilerin arasında istismarın yaşandığı dönemde henüz reşit olmayan kişiler de bulunuyor.

Kaynak

ABD'de ünlü rapçi ve yapımcı Sean "Diddy" Combs'a yapılan cinsel saldırı ve istismar suçlamaları gündemden bir türlü düşmüyor. Olayla ilgili aktarılan son bilgiye göre, mağdur olan 120 kişinin Combs'a karşı dava açmaya hazırlandığı belirtiliyor.

Diddy skandalının detaylarına bu içeriğimizde değinmiştik 👇

Hollywood'un En Karanlık Skandallarından Biri: Sean Diddy Combs Davasının Derinliklerine Birlikte İnelim

Davacıların yarısını erkek, yarısını kadın mağdurlar oluştururken, dava açmaya hazırlanan 120 kişiden 25'inin olaylar yaşandığı esnada reşit olmadığı öğrenildi.

Avukat Tony Buzbee, aynı zamanda "Puff Daddy" olarak da bilinen Combs tarafından cinsel saldırı ve istismara uğradığını belirten 120 kişiyi temsil edeceğini açıkladı.

Avukat Buzbee'nin temsil ettiği mağdurlar, Combs'un kendilerine yıllardır cinsel saldırı ve istismarda bulunduğunu iddia ediyor.

Buzbee, dava açmaya hazırlanan 120 kişiden 25'inin, cinsel istismara uğradığı dönemde reşit olmadığını aktardı. Ayrıca bu suçlamalara ilişkin fotoğraf, video ve mesaj gibi kanıtların da ellerinde olduğunu belirtti.

Sean Combs hakkında şiddetli cinsel saldırı, video kayıtlarının dağıtımı ve reşit olmayan kişilere yönelik cinsel istismar gibi suçlamalar yöneltileceğini aktaran Buzbee, bu süreçte 3 bini aşkın kişinin Combs'a yönelik suçlamalarla ofisine geldiğini ve önümüzdeki bir ay içinde ilgili davaların açılacağını ifade etti.

Bunlara da göz atın:

Puff Diddy Davasında Cinsel İstismara Uğradığı Öğrenilen Justin Bieber'ın Ortaya Çıkan Videosu Kalp Burktu
Tutuklanan Rapçi Sean Diddy'nin Dansçısı Anlattı: Ünlü İsimlerin Katıldığı Sapkın Cinsel Partiler
Cinsel İstismarla Suçlanan Sean Diddy Combs'un Mağdurlarından Birinin de Justin Bieber Olduğu Ortaya Çıktı

Popüler İçerikler

Sezona Büyük Umutlarla Başlayan ATV Dizisi Erken Final Kararı Aldı!
Suudi Prens Selman Filistin Meselesiyle İlgili Tuhaf İfadeler Kullandı
Narin Güran Soruşturmasında Süreç Tıkanıyor: Kimlik Kartına Kadar Düşünmüşler!
YORUMLAR
02.10.2024

Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar

02.10.2024

böyle durumlarda herkes bir şeyler koparabilmek için dava açar. bunların en az yüzde 50 si kolpadır. puff diddy denilen adam uzun süre önce popülerdi. hadi popülerken açmadınız da bu zamana kadar neyi beklediniz aq

02.10.2024

Geçen yıl cassie venturanın şikayet etmesiyle ortaya çıktı e insanlar cesaret aldı ,eski sevgilisinin ölümü bile şüpheli o da bir kitapta anlattı olayları her şeyin başı korku ve birinin ayaklanmasıyla cesaret gelmiştir

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ