Diamond Tema Programdan Sonra Yaşananları Değerlendirdi: "İki Medeni İnsan Gibi Fikirlerimizi Tartıştık"

Yer6 isimli Youtube kanalında Şeriat üzerine tartışma gerçekleştiren Asrın Tok ve Diamond Tema'nın videosu ülkenin gündemine oturmuş, videonun ardından Diamond Tema hakkında tutuklama kararı çıkarılmıştı.

Diamond Tema, yaşananların ardından olayı değerlendirdiği bir yayın yaptı.

Programdan önce Asrın Tok ile sohbet ettiklerini, aralarında herhangi bir tartışma olmadığını söyleyen Diamond Tema, olayın IŞİD tarafından hedef gösterilmesine kadar gelmesine sitem etti.

İşte o açıklama;

Bu videolar da ilginizi çekebilir;

Bir Şahıs Mısırlıoğlu'na Kötü Söz Söyleyenleri Türkan Saylan Heykelinin Burnuna Parmağını Sokarak Tehdit Etti

👇

Nevşin Mengü'nün Yayınına Konuk Olan Diamond Tema Şu Anki Durumunu Anlattı: "Eşime Kadar Tehdit Ediyorlar"

👇

Bir Agnostik ve Bir Şeriat Savunucusu Gencin Bir Araya Geldiği Programda Agnostik Genç Şeriatı Anlattı

Popüler İçerikler

Açılın Doktor Geliyor: Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Atandığı Şehir Belli Oldu!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gürgen Öz, Miss Turkey 2024 Birincisi İdil Bilgen'e Gelen Eleştirileri Dilan Polat Üzerinden Değerlendirdi!
YORUMLAR
23.06.2024

İşid islam örgütümü de müdahele hakkı buluyor? Diamond Diyanet ve Meb onaylı kitaplardan alıntıladığı bir bilgiyi paylaştı, mabadından element uydurmuyor, İşid islam adına birşey yapmak istiyorsa Filistin'i kurtarsın! Sahtekar herifler!

23.06.2024

Evet 2 medeni insan gibi tartıştınız. Sorun da bu. Türkiye'de medeni olmak. Hoşgörü dini, herkesi kucaklayan İslam dinine mensup vatandaşlarla tartışılmayacak şeyler bunlar. Zaten devletin kaynakları bunların elinde. Hükümet değişene kadar bu medeniyetsizler istediğini özgürce tehdit de eder, öldürür de. Üstüne ceza da almaz

23.06.2024

Senin canından önemli mevzular var, muhalif partiler türbanlı bacıların türbanına dokunulmayacağına dair türbanlı bacıları ikna etmeye çalışıyor. Türbanı ülkeden önemli çünkü o mağdur edildi, o türbanı ile okula giremedi. Önce o bizden intikamını iyice alsın sonra tayyipe oy vermeyi bırakacakta bizde böyle önemli konular ile ilgilenecek yetkiyi almış olacağız seçildikten sonra, önce türbanlı bacının kafasına özgürce kumaş dolamasını sağlayalım. Fetö ile alakası olsun olmasın önce onun işini halledelim sonra senin canının peşine düşeriz. Bu arada türbanlı bacı bizden intikam alabilir türban meselesinden dolayı ama biz arapların 1. dünya savaşında ki ihanetleri için şimdi ki araplara acımasız davranamayız türbanlı bacılarımızın imanı sarsılıyor araplara kötü davranınca allah bize kızarmış

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ