Diamond Tema Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a "Okuduğum Sahih Hadisler Suçsa Diyanet'e de Dava Açın" Dedi

Yer6 isimli kanalda sarf ettiği sözlerle tartışma yaratan ve ardından yakalama kararı çıkartılan Diamond Tema, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç'a sosyal medya hesabından cevap verdi.

Yer6' adlı sosyal medya kanalında katıldığı bir tartışma programında, Hz. Muhammed'in evlilikleri ile ilgili ifadeleri nedeniyle bir süredir tartışılan Diamond Tema hakkında yakalama kararı çıkartılmıştı.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, konuyla ilgili şu açıklamayı yapmıştı: "Şüpheli Diamant Tema’nın yurtdışında olması nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarılmıştır. İslam dini ve sevgili Peygamberimizle ilgili kullanılan tahrik edici, çirkin ve provokatif ifadeler asla kabul edilemez."

Arnavutluk'a gittiği belirlenen Diamond Tema, kendisine gelen tehdit mesajlarını paylamış ve Arnavutluk'a gittiğini şu sözlerle açıklamıştı: "''Bu olay gündemdeyken, internette ters kelepçeli fotoğraflarımın paylaşılmasını istemiyorum. O zevki tattırmayacağım."

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda eleştirilerin haksız olduğunu şu cümlelerle açıkladı.

Diamond Tema, Adalet Bakanı Tunç'un bu açıklamasını alıntılayıp yeni bir paylaşım yaptı.

Diamond "Benim okuduğum sahih hadis eğer iftira ve suç unsuru sayılıyorsa bu hadisleri yayınlayıp dağıtan Diyanet'e de dava açın" dedi 👇

Popüler İçerikler

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki Görevinden İstifa Etti
Nagehan Alçı: “Burada Yaşayan Suriyelileri Toptan Suriye'ye Göndermek İnsan Haklarına Aykırıdır”
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan Kayseri'deki Olaylara İlişkin Açıklama: "Yabancı Düşmanlığına Müsade Etmeyiz"
YORUMLAR
19.06.2024

Şlakkkkkkk kapak sesi duydum sanki ,nereden geldiyse tam da şişeye oturdu....

Diamond tema bırak suç işlemeyi dinen bile yaptığı suç değil yakalama kararı neyin kafası?

20.06.2024

Şöyleki fikirlerini izah etmesinde bir sakınca yok evet... ancak konu Peygambere hakarete geldiğinde DİNEN yaptığı unsur ALLAH ve RESULÜNE iftira atmaya bu da alenen SAVAŞ açmaya küfürde ısrar ederek Peygambere suç isnat etmeye giden bir söylem tarzı ile dinen aleni olarak derdi olduğuna delalet eder. kısacası yaptığı Dinen de suç teşkil ediyor. İFTİRA kesinliğini bilmediği konu hakkında kesin hüküm vererek derinliğinden bi haber bilgi sahibi olmadığı konularda atıp tutmak maniple etmek sureti ile ortalığı karıştırmak FİTNE çıkarmak adamın başka bir derdi yok ki :D

19.06.2024

Bildiğim tek şey işinize gelmeyen kim varsa kelepçeye mahkum ediyorsunuz. Ek olarak; o kelepçeyi her cuma ayet sallayan bakara-makara dalgası yaşatanlara, küçük yaşta kız çocukları evlenebilir diyen cehalete, tecavüz skandalı sonrası, bir kereden bir şey olmazcılara takıverin! Şu bağımsız ve tarafsız adaletinize bir hayran kalalım, Yılmaz bey..

19.06.2024

😂😂😂👏👏👏

TÜM YORUMLARI OKU (100)