Devrim Özkan ve Torreira Aşkı Sona Erdi: Terk Eden Kişi Belli Oldu

Oyuncu Devrim Özkan ve Galatasaraylı futbolcu Lucas Torreira'nın ilişkisinin bittiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Çiftin ayrılığı hakkında muhabir Haluk Yürekli ilginç yorumlar yaptı.

İlişkileriyle sık sık gündeme gelen Devrim Özkan ve Lucas Torreira'nın ilişkisinin bittiği iddiaları hepimizi çok şaşırtmıştı.

Sosyal medyada yaptıkları paylaşımlarla hepimizin hayranlıkla baktığı çift, geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinden birbirlerini takip etmeyi bıraktı. Ardından birlikte olan fotoğraflarını kaldırdılar.

Çiftin ayrılık iddiaları ile ilgili ayrıntılar için 👇

Aşkta Son Düdük Çaldı: Takipleşmeyi Bırakan Lucas Torreira ve Devrim Özkan İkilisi Ayrıldı!

Sosyal medyada sürekli birbirlerine ait mesajları yazan çiftin ayrılığı gündeme bomba gibi düşerek akıllarda birçok soru işareti oluşturdu.

İkili'nin ayrılık iddiaları sosyal medyada çok konuşulurken, muhabir Haluk Yürekli iddialar hakkında ilginç yorumlar yaptı.

Yürekli, ayrılan tarafın Torreira olduğunu iddia ederek "Devrim Özkan konusu geçen sene Torreira'yı etkilemişti. Araları bozulmuştu, geçen sezon Konya deplasmanına çıkmamıştı, depresyon moduna girmişti. Ama bu kez galiba kendisi düğmeye bastı. Terk eden taraf Torreira." dedi.

İddialara göre, Torreira ayrılık sonrası "Tek aşkım Galatasaray" dedi.

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Şeriat Karşıtı Paylaşımı Nedeniyle Hakkında Dava Açılan Feyza Altun'un Cezası Belli Oldu!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
07.01.2024

kız arkadasım benden ayrıldıktan sonra "tek aşkım bir spor takımı" diye açıklama yapsa kendimi keserim asdfghasdfg

07.01.2024

valla bununki de biraz kuyruğu dik tutma çabası gibi geliyor bana 😂 hani böyle ayrılık sonrası 'asla takmıyorum ki hahaha eller havaya oturmaya mı geldik? ' tarzı bir imaj daha çok 😂😂

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ