Devrim Niteliğinde Karar: Estonya, 'Dijital Göçebe Vizesi' Vermeye Başladı

Estonya devrim yaratabilecek bir adım atarak dijital göçebe vizesi vermeye başladı. Pandemi nedeniyle milyonlarca insan işini evden yürütürken bu trendin pandemi sonrasında da devam etmesi bekleniyor. Estonya ise bu trende 'dijital göçebe vizesi' ile devrim niteliğinde bir adım attı.

Popüler İçerikler

Çok mu Çok İddialıyız? Brad Pitt'ten Daha İyi Oyuncu Olduğunu Söyleyen İlker Aksum Dillere Fena Düştü!
Cumhurbaşkanlığı Uçağını Kullanan Gazeteci Emin Pazarcı'dan Olay Yaratan Paylaşım: "Höst, Helaldir Helal"
Ünlü Şarkıcı Kalben'in Evine Yapılan Uyuşturucu Operasyonuna Ait Görüntüler Ortaya Çıktı
YORUMLAR
22.09.2020

Estonya pek çok bakımdan güzel bir memleket ancak Rusya'nın burayı karıştırma planı var. Ülke nüfusunun 4/1'ini Ruslar oluşturuyor. Çoğunlukla ülkenin kuzeyi ve doğusundaki Rusya sınırı boyunca yaşayan Rus kökenliler ayrılıp Rusya'ya bağlanma taraftarı. Haliyle Rusya bu durumu sonuna kadar değerlendiriyor. Gürcistan ve Ukrayna (Önceden de Moldova) örneğinde olduğu gibi böl-parçala-yut taktiğini Estonya'da da uygulayacak. Üstelik bunu kendisi değil paravanlarla yapacağı için Estonya'yı Nato üyeliği de kurtaramayacak gibi görünüyor.

22.09.2020

Estonya dijital olarak vatandaşlık verip dijital şirket kurmanıza da izin veriyor. Vergi geliri sağlamaya çalışıyorlar. Bir gün sizi kendilerine bağımlı hale getirdikten sonra vergiyi yaslamak zorunda kalırlarsa orasını bilemem

22.09.2020

ya bizimkiler avrupa deyince akılları gidiyor özentilikten ondan reklam yapıyorlar ama estonya denilen kabile devleti bir Hatay değildir. Her bakımdan.

TÜM YORUMLARI OKU (4)