Devlet Okullarındaki Tost ve Su Fiyatlarına İsyan Etti! "Çocuklar Okuldan Çıkıp Su Almaya Gidiyor"

Sosyal medyada video paylaşan bir baba, okula giden 2 kızı olduğunu söyleyerek kantin fiyatlarına isyan etti. Bir tostun 60 lira, bir suyun ise 10 liraya satıldığını söyleyen baba, 'Dışarıda 5 liraya satılıyor su. Çocuklar okuldan çıkıp su almaya gidiyor.' dedi. 

Yüksek enflasyonun etkisiyle paranın değer kaybı her geçen gün artarken, bir baba 2 kızının gittiği devlet okulundaki kantin fiyatlarına isyan etti.

Okulda satılan tostun 60 lira, suyun ise 10 lira olduğunu belirten baba, "Dışarıda 5 liraya satılıyor su. Çocuklar okuldan çıkıp su almaya gidiyor." diyerek duruma tepki gösterdi.

İlginizi çekebilir 👇

Daha 20 Yaşındaydı: Suriye'den Ateş Edilen Yorgun Mermi Gaziantep'te Can Aldı
Kuzeninin Düğünü İçin Ön Prova Alan Genç Kadın Delilikleriyle Kahkahaları Topladı: “Kız Neşesi Budur!”
Gelin Kına Gecesinde Salona Tek Girmeye Utanınca Eşinin Eşlik Ettiği Anlar Tebessüm Ettirdi

Popüler İçerikler

JASAT Tutanağı Ortaya Çıktı: Narin'in Cesedini Gizli Tutmak İçin 6 Farklı Yöntem Kullanmışlar!
Tekirdağ'da İstismara Uğrayan 2 Yaşındaki Sıla Bebekle İlgili Korkunç Detaylar: Vücudunda Diş İzleri!
Eski Milli Sporcu Emre Başkan'ı Makas Atarken Öldüren Sürücü Serbest Kaldı
YORUMLAR

Hep yanlış sorular soruyoruz neden çocuklarımız okullarda tost yiyor diye sormalıyız neden okullarımızda her şey var da yemekhane yok ve neden sağlıklı yemekler yemesine imkan vermiyoruz demeliyiz.

13.09.2024

Hocamm derin sorular bunlar aman ha..

Pasif Kullanıcı
13.09.2024

hepsinden bağımsız şu konuşma tarzı ve tipten anladığım kadarıyla bu malum partiye oy vverip muhtemelen seçimlerde ona oy toplayan zihniyetti genelde onlar bu şekilde video çekip isyan ederler seçim gelince akepeye oy vermeyen teröristtir diye dolaşırlar :d

O kadar yanlış bir yorum ki şu yaptığın. "Değerli devlet büyüklerim" ve "lütfen" zaten böyle bir seslenişte kullanmamız gerekenler. Ama işte o başımızdakiler öyle bir hale getirdi ki ülkeyi, sadece "bizden" olana böyle konuşmamız gerektiğini düşünüyoruz. "Kendinden" olmayanı onlar hain ilan ettikçe, bizlerde oy vermediğimizi "bizim" göremedik. En nihayetinde, bizim görev verdiğimiz, bizim için çalışan insanlar o "devlet büyüklerimiz" Ama bunu hissettirememeyi geç, düşman ettiler bizi. Umarım "değerli devlet büyüklerim" söyleminin yansız görülebildiği günlere erişiriz. Biz seninki gibi yaklaşımlarla onlara tepki vermiyoruz, ayrıştırmalarına destek oluyoruz. Buna emin olabilirsin.

Kimseden bir şey bekleme, çünkü kimse sana yardımcı olmaz. Siyasiler kendi çıkarlarına odaklanır, seni, beni ve diğer insanları umursamazlar. Kendi başımızın çaresine bakmak zorundayız.

TÜM YORUMLARI OKU (15)