Devlet Korosu Sanatçılarından Binlerce Metre Yükseklikte Diyarbakır Türküsü

Ankara-Diyarbakır arası sefer yapan yolcu uçağı Devlet Korosu Sanatçılarının katılımıyla eğlenceli anlara sahne oldu. 10 bin metre yükseklikte Diyarbakır türküleri söyleyen sanatçı ve yolculara uçakta görevli hostesler ritm tutarak eşlik etti.

Popüler İçerikler

İdeal Evlilik Yaşı Tartışması Aldı Başını Gitti "Çağımız 30 Yaşından Önceki Evliliği Taşıyamaz"
Dilber Yine Yürek Hoplattı: Yeni Pavyon Dansı Geldi!
Dilan Polat Tahliye Olabilir! Avukatı Başvuru Yaptı, Dilan Polat Adli Tıp Kurumu’na Sevk Edilecek
YORUMLAR
16.05.2017

Diyarbakır sokakları; çayınızı&nargilenizi içerken ile yöresel müziği dinleyebileceğiniz sanat evleri ile, Ahmet Arif'in, Cahit Sıtkı'nın, Ziya Gökalp'ın, Celal Güzelses'in vb. şiirlerini, kitaplarını, eserlerini okuyabileceğiniz; süryani şarabını keçi peyniri ile içip piyano, etnik müzik, ney vb. dinleyebileceğiniz yüzlerce yıllık konakları ve hanları, dengbej kültürü ile tanışıp kulaklarınız pasını silebileceğiniz evleri ile dolu bir şehir. Medeniyetin başladığı şehirlerden birisi. Yeter ki rahat bırakılsın göreceksiniz Mardin ile birlikte şaha kalkacak turizm sektöründe.

16.05.2017

Kardeşlik yükleniyor. Urfa-Diyarbakır hattında İzmir Marşıyla arabayı inlettikten sonra bunu izlemek çok güzel. Yaşasın tüm renklerimiz.

15.05.2017

g.t korkusu böyle birşey galiba

16.05.2017

Neyin göt korkusu, sen ne biçim bir insansın ? Hayatında görmediğin bir yer hakkında nasıl böyle bir yorum yapabiliyorsun ? Diyarbakır görüp de aaa böyle bir yermiymiş diye kurduğun cümlelere utanıp, şaşıracağın şehirlerin başında gelir.

TÜM YORUMLARI OKU (11)