“Devlet Kanun Çıkardı Köpekleri Öldürmek İçin” Diyerek Yavru Köpeği Dirgenle Öldürdü!

Ankara’nın Polatlı ilçesinde Murat Sefer Aksoy (65), dirgenin sivri uçları ile defalarca vurduğu yavru köpeği öldürdü. 

O anlar kameraya yansırken, gözaltına alınan Aksoy tutuklandı. 65 yaşındaki şahıs, köpeği öldürürken kendisini videoya çekenlere “Devlet kanun çıkardı köpekleri öldürmek için” diye bağırdı. 

ANKARA'DAKİ DEHŞETE DÜŞÜREN OLAYIN GÖRÜNTÜLERİ (+18)

Olay, dün öğle saatlerinde ilçeye bağlı Çimenceğiz Mahallesi'nde meydana geldi. Mahalle sakinlerinden Murat Sefer Aksoy, yol kenarında bulunan bir yavru köpeğe saldırdı.

Elinde toprak yumuşatmak, çimleri havalandırmak, saman ve gübre taşımak gibi amaçlarla kullanılan tarım aleti dirgen bulunan Aksoy, bir yandan ayağı ile yavru köpeğin boynuna bastı, bir yandan da dirgenin sivri uçlarını hayvanın vücuduna sapladı.

O anlar cep telefonu kamerasına yansırken; Aksoy'un dirgeni hayvana defalarca sapladığı görüldü. Vatandaşların tepkisine aldırmayıp, çevredekilere hakaret yağdıran Aksoy “Devlet kanun çıkardı köpekleri öldürmek için” dedi. Çimenceğiz Mahallesi'ndeki evinde yalnız yaşadığı ve akli dengesinin yerinde olduğu belirtilen Aksoy, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. İşlemleri sonrası adliyeye sevk edilen Murat Sefer Aksoy, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'da Kaybolan ve 11 Gündür Bulunamayan Narin Güran Hakkında Şarkıcı Yeşim Salkım'dan Açıklama
Diyarbakır’da Kaybolan Narin’in Babası: “Oğlum Suçluysa, Ben Suçluysam Bu Devletin Bileceği Bir Şey”

Popüler İçerikler

Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Miss Turkey 2024 Güzeli İdil Bilgen'in Birinciliğini Öğrenen Bülent Ersoy'un Benzetmeleri Fena Topa Tutuldu
Miss Turkey 2024'te İlk 20'ye Giremeyen İpek Kuşçu'nun "Ben Hep Güzeldim" Açıklaması Tartışma Yarattı!
YORUMLAR
31.08.2024

Bu küçücük bebeğin kanında aylardır köpek düşmanlığını körüklemek için propaganda yapan trollerin, dinci partilerin, köpeklere işkenceyi salık veren keş şarkıcıların, aklı olmayan ama fikri olan ve sesi çok çıkan herkesin payı var. Bu hastalıklı insanlara siz cesaret verdiniz. Dilerim hayatınız acı ve endişe içinde geçer, bu masumların hakkı ömrünüze gölge olur.

Bir de başka ülkelerden köpek videolarını veya veletlerin çivili sopayla dürtüp geri çekildiği ama sadece köpeğin onlara havladığı ya da koştuğu kısımları paylaşan haber kanalları-siteleri var. TRT başta olmak üzere hepsi bu propagandaya ortak oldu, ceplerini doldurdu ama bakalım o paralar onları mutlu edecek mi? Propagandacı yandaş Deniz Uğur gibi ömürleri dert içinde geçsin ve en sevdikleriyle sınansınlar, tek dileğim bu.

31.08.2024

Kanım dondu.. Sen zaten katilsin kanun da size bahane oldu yaratık sen kafana göre ahkam kesemezsin!!

31.08.2024

Hadi şimdi de savunun köpeklerin uyutulmasini

Savunur bu kahpe evlatları. Yine savunur

TÜM YORUMLARI OKU (163)