“Devlet Bahçeli Vefat Etti” Paylaşımı Yapan Trabzon İl Başkanı Gözaltına Alındı

Ameliyatının ardından dinlenme sürecinde olduğu açıklanan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli hakkında sosyal medya hesabından “Devlet Bahçeli vefat etti, yakında açıklanacaktır” açıklaması yapan Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu görevinden el çektirildikten sonra gözaltına alındı.

Geçtiğimiz günlerde kalp ameliyatı olan MHP Genel Başkanı Dvlet Bahçeli’nin durumunun iyi olduğu şimdilerde dinlenme sürecinde olduğu açıklanmıştı.

Sağlık durumunun iyi olduğu açıklanan Devlet Bahçeli hakkında sosyal medyada yer alan bazı haberler siyaset gündemine de girdi.

Gelecek Partisi Trabzon İl Başkanı Hasan Kamil Velioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada Devlet Bahçeli’nin vefat ettiği açıklamanın da kısa zamanda yapılacağını iddia etti.

Skandal paylaşım nedeniyle Trabzon Başsavcılığı harekete geçti.  Gözaltına alınan Hasan Kâmil Velioğlu, bugün adli kontrol kararı ile serbest bırakıldı.

26. Dönem Konya Milletvekili ve Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ömer Ünal da konu hakkında açıklama yaptı.

Ömer Ünal, “MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’nin sağlık durumu ile ilgili gerçek dışı bir bilgiyi sosyal medya hesabından paylaşmasından dolayı Trabzon İl Başkanımız Hasan Kamil Velioğlu görevden el çektirilmiştir” ifadelerini kullandı.

Abdullah Öcalan’ın Tarihi Mesajı Sonrasında Kim Ne Dedi?
Şimdi Ne Olacak? Abdullah Öcalan’ın Çağrısı Sonrasında Süreç Nasıl İlerleyecek?
İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Doğal Gaz Faturalarında Yeni Dönem Başlıyor! Sınırı Aşanlara Destek Verilmeyecek
Yıllarca Hayal Denilmişti: İki Kıta Birbirine Bağlanacak! 42 Kilometrelik Dev Proje Geliyor
Sadettin Saran, Ela Rümeysa Cebeci ile Mesajlaşmalarını "Şakalaşmaydı" Diyerek Kabul Etti
YORUMLAR
28.02.2025

Bağımsız ve tarafsız yargımız gerçekten çok hızlı. Mesajı görene kadar, mesajın sebep olduğu gözaltı haberi geliyor. Takdire şayan.

28.02.2025

2 gün sonra açıklayınca zaten bırakacaksınız...

28.02.2025

Ölmüş mü gerçekten ?

28.02.2025

Hukuk devleti olarak şaha kalkıyoruz maşallah 🧿

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ