Devlet Bahçeli'nin Öcalan'a 'Umut Hakkı' Çağrısı Sonrası Mansur Yavaş'ın Sözleri Gündemde

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin terörist başı Abdullah Öcalan'a 'Umut hakkı' talebi ve 'Şayet tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM’de DEM Parti toplantısında konuşsun. Terörün bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın.' ifadeleri sonrası Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın 'Teröristler cezasını çekmeden hiç bir şekilde çıkamaz. Çıkarırsanız da yine siz çıkarırsınız.' ifadeleri gündem oldu.

2023'te yapılan genel seçimlerde Millet İttifakı'nı teröristleri serbest bırakacak olmakla suçlayan Cumhur İttifakı ortağı MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinin grup toplantısında terörist başı Abdullah Öcalan'la ilgili "Şayet tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM’de DEM Parti toplantısında konuşsun. Terörün bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın." ifadeleri sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

O döneme Cumhur İttifakı'nın Millet İttifakı'na yönelik ifadelerine cevap veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş "Teröristler cezasını çekmeden hiç bir şekilde çıkamaz. Çıkarırsanız da yine siz çıkarırsınız." ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli'nin Öcalan açıklaması sonrası Yavaş'ın sözleri yeniden gündeme geldi. 🎥 👇

İlginizi çekebilir 👇

Kadın Cinayetlerine Dikkat Çeken Paylaşım Sosyal Medyada Gündem Oldu: 'İnce Eleyip Sık Dokuyun'
'Hangi Ünlüyle Yemeğe Çıkmak İstersin?' Sorusu Yöneltilen Amcanın Cevabı Gönülleri Fethetti
Yüzük Parmağının Duygusal Hikayesi: Aşkın Sembolü Neden Bu Parmak?

Popüler İçerikler

Mauro Icardi ile Barışan Wanda Nara'dan Çok Konuşulacak Üstsüz Poz!
Furkan Bölükbaşı'nın Hamas Lideri ve Atatürk'ü Karşılaştırdığı Paylaşıma Alperen Duymaz'dan Sert Tepki
Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
YORUMLAR
22.10.2024

Sen de kusura bakma başkan, hepiniz aynı oyunun piyonlarısınız. Bir karar verilip bildiriliyor, sonrası nabız yoklama akabinde kılıfına uydurma merasimi. En son genel seçimde elinizde fırsat varken ne yapıp ne edip almadınız iktidarı. Şimdi tüm muhalif söylemler samimiyetsiz geliyor.

22.10.2024

Hepsi çıldırdı aq. Önder aponun heykelini dikeyeceğiz heykelini diyen terörist demirtaşa af isteyenler, öcalanı çıkartıp örgütü lağvedip özgürlüğünü vermek isteyenlere karşı. BÖYLE VS. ancak TÜRKİYE simülasyonunda olabilirdi ve oldu.

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ