Devlet Bahçeli'nin Gizemli Yüzük ve Dosya Paylaşımına İlişikin MHP'den Açıklama!

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Devlet Bahçeli'nin tartışma yaratan yüzük ve dosya paylaşımıyla ilgil açıklamalarda bulundu. 

Semih Yalçın, fotoğrafın özel bir anlamı olmadığını savunarak, 'Öküz altında buzağı aramaya gerek yok' ifadelerini kullandı. 

Kaynak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin “Allah bana yeter” yazılı yüzük ve elinde tuttuğu dosya ile yaptığı paylaşım bir anda siyasi kulisleri hareketlendirmişti.

Fotoğrafın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın CHP lideri Özgür Özel ve Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş ile görüşeceği gün yapılması özel bir anlam ve mesaj içerdiği yönünde algılandı.

HaberTürk yazarı Nagehan Alçı'ya konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise söz konusu paylaşımın özel bir anlamı olmadığını ve zamanlamasının tesadüf olduğunu savundu.

Kaynak

Semih Yalçın'ın açıklamalarından öne çıkan bölümler şöyle: "Bu görüşme ve temaslardan olmadık anlamlar çıkarmak; öküz altında buzağı aramak, kırılmayacak dala karga tünemesini beklemektir."

Yalçın ayrıca Sinan Ateş davasında hiçbir MHP'linin adının geçmediğini belirterek, "Hal böyleyken dava solcu basın tarafından MHP'yi töhmet altında bırakmak, partimize zarar vermek, aleyhimizde algı oluşturmak için kullanılmaktadır." ifadelerini kullandı.

MHP’ye bağlı Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık 2023'te Ankara’nın Çankaya ilçesindeki evinden çıkarken motosikletli iki kişinin silahlı saldırısında hayatını kaybetmişti. 

Peki sizce Bahçeli'nin yüzük ve dosya ile yaptığı bu paylaşımın özel bir anlamı var mı? Hadi buyrun yorumlara bekliyoruz 👇

18 Yıl Sonra Bir İlk Olan Ziyarette Dikkat Çeken Detaylar: Erdoğan, Özel'le CHP Genel Merkezi'nde Görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş ve Çocuklarıyla Görüştü!

Popüler İçerikler

Fransa'da Geri Dönüşüme Gönderilen Aracın Türkiye Fiyatı İçinizi Sızlatacak...
Ali Yerlikaya'dan Polis Katiline Çöp Poşedi Giydirilmesine Soruşturma Açıldığı İddiasına Yalanlama Geldi!
Galatasaray'da Mauro Icardi Oynamadığı Derbiye Damga Vurmayı Başardı
YORUMLAR
12.06.2024

Solcu da tanıdım zamanında ama gercekten de vatanını sevenlerden çokda konuştuk sohbet ettik, ama üzgünüm sağcı dediğimiz "şimdiki" kesim işine gelmeyeni yok etme adı altında ciddi bir proje için de. En büyük terör şuan ülkede sağ/cılık tarafı kullanılarak peyda oldu. Uzun lafı kısası ülkede her haltı yiyip solcular yaptı demeyi bırakın artık..

12.06.2024

Açıklamaya gerek yoktu biz Bahçeli'nin yaptığı hareketleri söylediği sözleri dikkate almıyoruz 😂

12.06.2024

İlüminati mesajı olmasın sakın. Araştırmak gerekiyor 🤔😉😅🤣🤣🤣

TÜM YORUMLARI OKU (16)