Devlet Bahçeli'nin Danışmanı Fenerbahçe Taraftarına Hakaret Etti: 'Embesiller'

Fenerbahçe - Trabzonspor maçında 'Mecliste Hizbullah istemiyoruz' sloganları atılması sonrası MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin danışmanı Yıldıray Çiçek, Fenerbahçe taraftarlarına hakaret etti.

Fenerbahçe taraftarı HÜDA PAR'ı protesto etti

HÜDA PARAK Parti listelerinden seçime girdi. Resmi olmayan sonuçlara göre HÜDA PAR'ın 4 adayı da Meclis'e girmeye hak kazandı. Bu olay sonrası Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında oynanan maçta, sarı lacivertli taraftarlar 'Meclis'te Hizbullah istemiyoruz' sloganı atarak Hizbullah'a yakınlığıyla bilinen HÜDA PAR'ı protesto etti. 

MHP lideri Devlet Bahçeli'nin basın danışmanı Yıldıray Çiçek ise söz konusu sloganı atan Fenerbahçe taraftarlarına 'embesiller' diye hakaret etti.

Konuya ilişkin Çiçek'in paylaşımı şu şekilde:

'Mecliste Hizbullah istemiyoruz' sloganı atan embesiller, niçin 'Mecliste PKK istemiyoruz' demiyor?'

''Mecliste Hizbullah istemiyoruz' sloganı atan embesiller, niçin 'Mecliste PKK istemiyoruz' demiyor? Hadi HÜDA PAR'ı Hizbullah görüyorsanız 4 vekili var, PKK'nın siyasi uzantısı HDP'nin 62 vekili var. Kansızlığınız Kandil'in tavrına mı bağlı? Kahrolsun PKK, Kahrolsun Hizbullah!'

İlgili twit silinmiş ya da sahibi tarafından gizlenmiş.
13 Yaşındaki Çocuğa 'Erdoğan'a Hakaret' Davası: 'Atatürk’ü Sevenler İdam Edilecek'

Popüler İçerikler

İsrail’de Türk Turist Öldürüldü İddiası: Polise Bıçakla Saldırmış!
Yalı Çapkını Hayranları Ferit'i Görmek İçin Tekneyle Sete Gitti!
TikTok’ta "Karagül" Adıyla Açtığı Yayınlarla İnfial Yaratan Kadının Çocuklarını Devlet Korumaya Aldı!
YORUMLAR
19.05.2023

"Milliyetçi" Hareket Partisi, ayrılıkçı, Kürtçü, şeriatçı, terör bağlantılı bir partinin mensuplarını protesto ettiler diye Fenerbahçe taraftarına hakaret ediyor! Demek ki milliyetçilikleri buraya kadarmış.

19.05.2023

Parti programında neler yazıyor bir bakalım,"Kürtçe, Türkçe ile beraber ikinci resmi dil olarak kabul edilmeli, Kürtçe aynı zamanda eğitim dili olmalıdır....mevcut yapının tabu olarak kabulünden vazgeçilerek olumlu ve olumsuz tüm yönleri ile eyalet sistemi, özerklik, federasyon gibi yönetim modelleri üzerinde serbestçe tartışılabilmelidir. Öncelikle bugüne kadar yapılan zulümlerden dolayı devlet adına özür dilenmeli ve mağdurlara tazminat ödenmelidir."

19.05.2023

evet güzel kardeşlerim bir olun ve hakaret davası açın.

19.05.2023

Milliyetçiyim Türkçüyum diyip huda-par destekleyenler EMBESİLdir

19.05.2023

futbol taraftarlarının teröristen farkı var mı hayır aksine çok benzerlikleri var

TÜM YORUMLARI OKU (63)