Devlet Bahçeli’nden Dilipak’a Tepki: “15 Temmuz’a Tiyatro Demek Alçaklığın Dibi”

Abdurrahman Dilipak, geçtiğimiz günlerde sosyal medyadan yaptığı açıklamada, hükümetin 15 Temmuz darbe girişimini 4 ay önceden bildiğini iddia etmişti.

MHP lideri Devlet Bahçeli, Danıştay’ın kararı ile birlikte Abdurrahman Dilipak’ın açıklamasına tepki gösterdi.

“Danıştay 5. Daire’nin FETO’dan ihraç edilen 387 hakim ve savcıyı tekrar mesleğe iade eden kararı çok tehlikelidir, hukuku bir temeli yoktur.”

“Danıştay 5. Dairesi adalet ve hukuka göre karar vermemiştir. Allahtan HSK devreye girmiş 387 kişi hakkında yeni bir inceleme başlatmış aynı zamanda gerekli itirazlar yapılmıştır.”

“Tam böyle bir zamanda ahı gitmiş vahı kalmış bir yazar müsveddesi sosyal medyada hesabından 15 Temmuz ile ilgili demiş ki hükümet 4 ay önceden darbe olacağını bütün ayrıntılarıyla biliyordu. Halk ne olduğunu bilmeden darbeye karşı meydanlara çıktı sonuçta olan bu ülkeye oldu.”

“ Bu şahıs iddialarının ispatını yapmazsa, şerefli bir Türk savcısının huzurunda yazdıklarını teşvik etmezse dünyanın en namert insanıdır! FETÖ’nun propagandasına çanak tutulması, 15 Temmuz’a tiyatro denilmesi alçaklığın dibidir."

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

HSK Harekete Geçti: Danıştay’ın Geri Döndürdüğü Yargı Mensupları İçin Yeni Soruşturma
Abdurrahman Dilipak'ın Kenevir ile İlgili Sözleri The Guardian'da: 'Bu Bitki Allah'ın Bir Lütfu'

Popüler İçerikler

Fenerbahçe Kadın Voleybol'un Genç Yıldızı Duru Türknas'ı Yakından Tanıyalım!
Survivor Aleyna Kalaycıoğlu Elenir Elenmez O İsmi Takipten Çıktı!
Fatih'in Ecel Terleri Döktüğü Kızılcık Şerbeti Fragmanına Gelen Tepkiler
YORUMLAR
20.02.2024

Devlet Bahçeli, dün Atatürk’e hakaret eden soysuzlar hakkında yorum yaptı mı?

20.02.2024

15 temmuz'un gerçekleri akp iktidardan düştükten sonra ortaya çıkacak. Kalkişmayi eniştesinden öğrenenlerin foyalari ortaya çıkacak. Ne istedilerde vermedik diyenler bunların hesabını verecek. Cemast-siyaset el ele nasıl ülkeyi istila ettikleri anlaşılacak Devlet Bahçeli de dümeni neden 180 derece kırdı her şey görülecek.

20.02.2024

şu bahceliyi mısır antik müzesine bağışlayın mumya diye İstanbul'da bulundu Mısır'a iade edildi diye haberleri çıksın falan

TÜM YORUMLARI OKU (17)