Devlet Bahçeli: "Jesse James Bir Amerikan Kovboyudur"

MHP lideri Bahçeli, Malatya'da son dönemde yabancı isimleri peş peşe sıralayarak yaptığı meşhur seçim konuşmasını tekrarladı.

"Hans, Sam, Henry, Toni, Coni, Frank, Anadolu'nun yiğidi Recep Tayyip Erdoğan'ı ezemezler" diyen Bahçeli bu kez konuşmasına bir ek yaparak, "Jesse James bir Amerikan kovboyudur" dedi.

Bahçeli şöyle devam etti: "14 Mayıs siyaseten kimler tarafından istismar edildi ondan sonra da Türkiye'yi küresel emperyalizmin kucağına kimler atmak istedi bunu bu vatan evlatları görmeli ve bilmeli."

İşte o anlar ⬇️

Bahçeli'nin Büyük Gafı Sosyal Medyada da Gündem Oldu
Beklentilerin Çok Üzerine Çıkan MHP'den İlk Değerlendirme

Popüler İçerikler

THY Hostesine Saldırdığı İddia Edilen ve Ağza Alınmayacak Sözler Sarf Eden Dilan Çıtak'tan Açıklama Geldi!
Pucca, Narin'in Babası Arif Güran'ın Halk TV Muhabiri Ferit Demir'e Tehditvari Konuşmasına Sert Çıktı!
Gündem Olan Görüntü: Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş 'Kelime-i Şehadet'i Yanlış Okudu İddiası
YORUMLAR
23.05.2023

Ulan fosil 😆😆😆 yemek yerken izlemicem seni

23.05.2023

Bir kaç defa benimde püskürtmüşlüğüm var. 😂

23.05.2023

Alkışladılar ama dimi? Ahahahhahhahhahah

23.05.2023

Sınav kağıdında yazacak bir şey bulamayınca bende böyle sallıyordum. 75 yaşındaki bir adam her salı muhalefete hakaretle başladığı seçim yarışına bir şey vadetmeden, proje geliştirmeden icraatte bulunmadan "hans, sam, toni, coni" deyip "iki keklik bir kayada ötüyor, aman aman" deyip milyonlarca oy alıp 50 tane milletvekili çıkartabiliyor. Dinsel etnik kimliklerin öne çıkartılıp farklılıkların ayrıştırıldığı ülkede her şey nabza göre şerbet vermekle ilgili, karşısında eğitimsiz bırakılış dinle dar bir hayata sıkıştırılmış, sosyal yaşantısı dizi izlemekten kahvehanede pişti oynamakla geçiren bir defa bile eline bir kitap dahi almayan cins bir topluluk varsa bu kafayı aç kalmak ölüme mahrum bırakmak bile değiştiremez. Genel kafa yapısı orta doğu kafası ile aynı olduğu için seçimleri de aynı yönde oluyor. Yani herkes fıtratına uygun kişilerle olması gereken yerde, ne kargayı gül bahçesine ne de bülbülü çöplüğe alıştırabilirsin.

TÜM YORUMLARI OKU (40)