Devlet Bahçeli, Çözüm Sürecine İlişkin Öcalan'ı İşaret Etti: ''Gelsin Meclis'te Konuşsun''

Partisinin grup toplantısında açıklamalarda bulunan MHP lideri Devlet Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin Abdullah Öcalan'ı işaret etti. Bununla da kalmayan Bahçeli, ''TBMM'de her meselenin ele alınıp milli akılla çözümü mümkün ve mecburidir. Terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lavedildiğini haykırsın. Adres İmralı'dan DEM'e uzansın'' dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin TBMM'deki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Devlet Bahçeli, çözüm sürecine ilişkin PKK terör örgütünün elebaşı Abdullah Öcalan'ı işaret etti. Öcalan'a ''Gelsin Meclis'te konuşsun'' diyen Devlet Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti:

''TBMM'de her meselenin ele alınıp milli akılla çözümü mümkün ve mecburidir. Eğer terörsüz bir siyaset, ülke, gelecekte herkes ittifak halindeyse o halde gövdemizi koymaya varız. Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin, TBMM'de DEM Grup Toplantısı'nda konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lavedildiğini haykırsın. Bu dirayeti gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenlemenin yapılmasının önü de ardına kadar açılsın. Adres İmralı'dan DEM'e uzansın.''

İzinler Alındı: Fethullah Gülen, Çiftliğin Bahçesine Gömülürse Vergiden Muaf Olacak
Fetullah Gülen’in Ölümüne Sevindi: Lokantasında Bedava Kemalpaşa Tatlısı Dağıttı
Türkiye’ye Getirilecek mi? Fetullah Gülen'in Gömüleceği Mezarlık Belli Oldu
'Yenidoğan Çetesi'ni Ortaya Çıkaran Savcı Kahraman Oldu: Herkesin Konuştuğu Savcı, Sessizliğini Bozdu

Popüler İçerikler

Yenidoğan Çetesi Mağduru Annenin Kan Donduran Sözleri: “Bebeklerin Çığlıklarını Unutamıyorum”
Yeşim Salkım, Vural Çelik'in Ölümünün Ardından İğneyi Televizyon Sektörüne Batırdı!
Türkiye’nin Konuştuğu Savcı: Yenidoğan Çetesi Skandalını Ortaya Çıkartan Savcı Yavuz Engin Kimdir?
YORUMLAR
22.10.2024

Bu adamı acilen akıl hastanesine kapatmaları lazım, milliyetçiliğin yüz karası. Bu adamın dediklerini selo bile söylemez.

22.10.2024

Bu İspanyada ETA da tuttu. Terörü bitirdiler. ETA silahlarını bıraktı yaklaşık 23 yıldır da silahlarını eline almadılar. Arada bi konuşup duruyorlar o kadar ama bizde işe yarar mı zor çok şehit verdik çok canımız yandı

22.10.2024

Şaka mı diye tekrar okudum . Sonra hala bahçeliye şaşırıyormusun diye kendime kızdım . Bunlar iktidarını devam ettirmek için dağa bile çıkar .

22.10.2024

Bunadı bu bunadı Atanınn meclisine senin gibilerin girmesi herkesinde gireceği anlamına gelmiyor size oy verenin..... 😠

22.10.2024

Bir de oy vermeyi normalleştirenin... Özellikle seçim dönemi etkileşim almak uğruna saat başı anketlerle Vichy hükümeti ve mafya partisinin oy oranları veriliyor. %1 bile oy almaması gereken partiler nasıl bu orana ulaşıyor diye soran yok. AKP'yi sırtında taşıyan cehalet, ihanete evrildi.

TÜM YORUMLARI OKU (71)