Devlet Bahçeli: 'Biz Kuşakları X, Y, Z Diye Ayırmıyor, Kategorize Etmiyoruz'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Grup toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulunan Bahçeli, 'Biz kuşakları X, Y, Z diye ayırmıyor, kategorize etmiyoruz. Milleti bir görüyor, adına Türk milleti görüyoruz. Gençliği bir değerlendiriyor, adına Türk gençliği diyoruz' ifadelerini kullandı.

Boğaziçi eylemlerinin Türk gençleri üzerinde oynanan bir oyun olduğunu söyleyen Bahçeli şöyle konuştu:

'Bugün sizlerle sadece Türk gençliği üzerine konuşmak, görüşlerimi açıklamak istiyorum. Gelecek demek varolmak, hayata tutunma iddiası demektir. Geleneği ve geleceği arasında bağ kuramayan toplumların hazin sonlarına tarih ibretle şahitlik etmektedir. Özellikle 4 Ocak 2021'den itibaren Boğaziçi Üniversitesi'nde yeşeren olaylar Türk gençliği üzerinde oynanan oyunları yeniden deşifre etmiştir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 'genç fikirler demek, gerçek fikirler demektir' sözüyle görüşümüzü doğrulamaktadır. Biz kuşakları X, Y, Z ile ele almıyoruz. Bu ayrımın alfabenin diğer harflerine kadar ulaşacağını, buradan da sonuç çıkmayacağını görüyoruz.'

Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

  • Gençlikten taviz vermemiz, onlara kulak tıkamamız söz konusu olamayacaktır. Düşüncesi ne olursa olsun, Türk gençliği bizim has bahçemiz, parlak yüzümüz, muazzam hazinemizdir.

  • Gençler üzerinde hesap yapan çakal suretlerini görüyor, emellerini takip ediyoruz. 15-24 yaş grubunda yaklaşık 13 milyon kardeşimiz bulunmaktadır. Türkiye'nin genç nüfus oranı AB ülkelerininkinden çok daha fazladır.

  • Türk gençliğinin aklını bulandırmaya, duruşunu bozmaya çalışan iç ve dış mihrakların ana gayesi, bu güçten çekinmelerinden dolayıdır.

'Teminatımız ve tesellimiz Türk gençliğidir'

  • Hayatın olağan ilerleyişinde her birimizin karşısına zorluklar çıkabilir fakat Atatürk'ün dediği gibi, muhtaç olduğumuz kudret damarlarımızdaki asil kanda saklı olduğu sürece hayallerimizi hüsrana hiç kimse döndüremez.

  • Nasıl ki istiridye zoru görmeden inci yapamazsa, zorlukları görmeden de irademiz sivrilemeyecektir. Teminatımız ve tesellimiz Türk gençliğidir.

  • Yıkım gündelikçileri, mukallit aydınlar, kimliksiz siyasetçiler, terör örgütlerine taşeronluk yapan köksüzler, gençliğe musallat olan cinayet ve suç şebekeleri bilsinler ki, bizim ne dağa gönderecek, ne hücre evine yollayacak, ne üniversite kapılarındaki eylemlerde kaybeden tek bir gencimiz dahi yoktur.

Popüler İçerikler

Survivor'dan Elenen Bozok Şok İddialarda Bulunduğu Nagihan Hakkında "Şakşakçı" Dedi!
Adana'da Skandal Görüntüler: Kesilmiş At ve Eşek Kalıntıları Kanalda Bulundu!
Yeniden Refah Lideri Fatih Erbakan Rakamları Paylaştı: "MHP'yi Geride Bıraktık"
YORUMLAR
23.02.2021

Bekle gençlik de seni değerlendirecek yakında aq asslkjdksjd

23.02.2021

Dayı ne anlatıyon allasen. Sabah sabah bizim de kafamızı karıştırıyon bi sal hele yav.

23.02.2021

Birileri geri vites yapmış sanki :P :P

TÜM YORUMLARI OKU (7)