Devlet Bahçeli, 70 Yaşına giren Cumhurbaşkanı Erdoğan’a 70 Adet Gül Gönderdi

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, doğum günü dolayısıyla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a 70 adet gül gönderdi. Erdoğan da Bahçeli'nin bu jestine 'Devlet Bey nezaketini yine gösterdi, çok da zengin bir nezaket. Yaşımın miktarında güller gönderdi' sözleriyle karşılık verdi.

Bahçeli'nin 70 gül jesti sosyal medyada da gündem oldu... 

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 70. yaş günü dolayısıyla 70 adet gül gönderdi.

MYK toplantısı için geldiği AK Parti Genel Merkezi'nde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan Bahçeli’nin hediyesi hakkında şunları söyledi:

"Öncelikle devlet bey her zamanki o nezaketini, kibarlığını bir defa daha gösterdi. Zengin bir nezaket. Devlet Bey yaşım miktarınca gül gönderdi. Kendine has estetiği içinde olan bir kalem gönderildiğini söylediler. Bu süreci en güzel şekilde dayanışma içinde devam ettireceğiz.”

Bahçeli’nin Erdoğan’a yaptığı jest sosyal medyada da gündem oldu.

twitter.com

İşte hediye nedeniyle yapılan paylaşımlardan bazıları:

twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
twitter.com
Gazeteci Şeref Oğuz’dan Asgari Ücret İddiası: “Asgari Ücret Haziran Ayında Yeniden Görüşülecek”

Popüler İçerikler

Apartmanın Bodrumunda Cinsel İlişkiye Girerken Yakalanan Çift, Ev Sahibini Dövdü!
Kendisini ‘Cinsel Terapist’ Olarak Tanıtan Buse Aydın’ın Yetkisi Yokmuş!
Hepimiz Merak Ediyorduk: Ortalığı Kasıp Kavuran Mert Demir Stilinde Kimin İmzası Olduğunu Açıkladı!
YORUMLAR
26.02.2024

Arşiv; 65 yaşında aday olmak demek, 70 yaşında işi bitmiş olmak demektir...

26.02.2024

Siz deyince aklıma geldi, 2007 yılındaki seçimlerde Amasya daki Chp mitinginde rahmetli Deniz Baykal şöyle demişti ben de babamla oradaydım, "başbakan benim için yaş yetmiş hala siyaset peşinde, o yaşa gelmiş siyasi etik yok,falan gibi laflar ediyor, ey başbakan sen de gelirsin o yaşlara demişti" ee bakın zaman denen ve süratle akan bir kavram var 😆

26.02.2024

3 5 yıl önce meydanlarda rte ana avrat sövüyordu allah kimseyi iki yüzlü etmesin bu ülkeye bahçeli kadar zarar veren başka bir siyasi yoktur. Toprak nasl alacak seni çok merak ediyorum. Kaç yıldır siyasettin iktidar ortağıda oldun muhalefette ülke çıkarına faydasına tek bir icraatin yok boş boş çıkıp meydanlarda bağırırsın anca

26.02.2024

Karanfil yollaman dileğiyle fosil bahçeli (:

TÜM YORUMLARI OKU (41)