Devler Ligi'nde Finalistler Belli Oluyor! Avrupa'nın En Büyüğü Kim Olacak?

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasında yarı final maçları başladı. İlk maçlarda Liverpool, Roma'yı 5-2 mağlup ederken, Real Madrid ise deplasmanda Bayern Münih'i 2-1 mağlup etmeyi başardı. Rövanş karşılaşmaları 1-2 Mayıs tarihleri arasında oynanacak ve finalistler belli olacak.

Bayern Münih

Şampiyonlar Ligi B grubunda PSG, Celtic ve Anderlect ile aynı grupta yer alan Münih 5 galibiyet, 1 mağlubiyet ile grubu 15 puanla ikinci bitirdi.

2. turda temsilcimiz Beşiktaş'ı eleyen Münih, çeyrek finalde ise Sevilla'yı eleyerek adını yarı finale yazdırdı.

Real Madrid

Tottenham, Apoel ve Dortmund ile H grubunda bulunan Madrid, grubu 4 galibiyet 1 beraberlik ve 1 yenilgi ile 13 puanla ikinci sırada bitirdi.

2. turda PSG'yi elemeyi başaran Madrid, çeyre finalde ise Juventus'u saf dışı bıraktı ve Şampiyonlar Ligi'nde adını yarı finale yazdırdı.

Liverpool

Sevilla, Spartak Moskova ve Maribor ile aynı grupta yer alan Liverpool, 3 galibiyet 3 beraberlik alarak grubu 12 puanla lider bitirmeyi başardı.

2. turda Porto'yu rahat geçen Liverpool, çeyrek finalde kupanın favorilerinden Manchester City'i elemeyi başardı ve adını yarı finale yazdırdı.

Roma

Chelsea, Atletico Madrid ve Qarabağ ile aynı grupta bulunan Roma, 3 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı ve grubu lider bitirdi.

Zor gruptan lider çıkmayı başaran Roma, 2.turda Shaktar Donetsk saf dışı bırakmayı başardı. Çeyrek finalde ise mucizeye imza atan Roma ilk maçı 4-1 kaybettiği Barcelona'yı kendi evinde 3-0 mağlup ederek yarı finale çıkmayı başardı.

Final 26 Mayıs'ta Kiev'deki NSK Olimpiyski Stadı'nda oynanacak.

Popüler İçerikler

ODTÜ'lüler Geleneği Yine Bozmadı: Mezuniyet Törenindeki Pankartlarla Yaratıcılıklarını Konuşturan Öğrenciler
Dilan Polat Herkesin Merak Ettiği "Görgüsüz Paylaşımlar Devam Edecek mi?" Sorusuna İlk Kez Yanıt Verdi
Sokak Röportajı Nedeniyle Tutuklanmıştı: Dilruba Kayserilioğlu'nun Cezası Açıklandı
YORUMLAR
24.04.2018

real kupayı bayern de babayı alır

24.04.2018

belli ki canını çok yakmış bayern beşiktaşın.

24.04.2018

şuan ki tabloya baktığında en başarılısı kuşkusuz Roma

Real Madrid sırasıyla Fransa şampiyonunu ve İtalya şampiyonunu eledi. Bayerne ise kolay lokmalar geliyor iki turdur. Şimdi kimse laga luga yapmasın Beşiktaş bu elemenin en güçsüzüydü Bayern aldı tokatladı. Kaldı ki Sevilla bile kolay lokmayken onlara bu kadar zorlanmaları Reali iki adım öne çıkarıyor belli olmaz ama Real bu kupayı alırsa resmen hakederek almış olacak her ligin şampiyonunu eleyip şampiyon olmakta ayrı keyiftir. Messi hadi bakıyım cipsini alda Ronaldo yu izle belki sana özel bir roveşata golü daha atar.

24.04.2018

laga luga mı . basel beşiktaştan güçlü diyoan bırak bu işleri bence. fb liyim

SEN DE YORUMUNU PAYLAŞ