Devamı Geliyor: İkinci 'Deadpool' Filminin Çekimlerine 2017'de Başlanıyor

Vizyona girdiği tarihten itibaren tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenilen son yılların en başarılı çizgi roman uyarlamalarından 'Deadpool' filminin devamı geliyor. Henüz vizyon tarihi açıklanmayan filmin çekimlerine 2017'nin ilk aylarında başlanması bekleniyor.

İlk filmin de yönetmeni olan Tim Miller’ın çekeceği ikinci Deadpool filminde, Marvel okuyucularının favori karakterlerinden biri olan Cable’ı göreceğiz. Marvel’ın 2004-2008 yılları arasında 50 macerası yayınlanan Cable & Deadpool çizgi roman serisinden yola çıkılacağı tahmin edilen filmin senaryosu Rhett Reese ve Paul Wernick tarafından yazılıyor.

Filmin yapımcılarından Simon Kinberg, bu kez filmden önce çok fazla ipucu vermeden, eski zamanlarda olduğu gibi izleyicilerin nelerle karşılaşacaklarını pek bilmeden sinema salonuna gitmelerini istediklerini dile getirdi. 

İlk Deadpool filminden önce birçok fragman ve reklam filmi çekildiğini düşünüldüğünde bu yeni durum izleyiciler için oldukça şaşırtıcı hale geliyor.

Popüler İçerikler

Dünyanın En Güzel 100 Kadını Listesine Türkiye'den 3 Ünlü Oyuncu da Girdi!
İlk Buluşmada Alman Usulü Hesap Ödediği İçin Buluştuğu Kişinin Cimriliğinden Dem Vuran Kadın Tartışma Yarattı
Avukatı Doğruladı: Tutukluluğunun Devam Etmesini Kaldıramayan Dilan Polat İntihara Kalkıştı!
YORUMLAR
26.06.2016

Vay arkadaş "usta" film eleştirmenleri döşemiş filme =) Filmde fantastik, bilim kurgu, komedi, aksiyon, dram, gizem, romantizm ve daha akla gelmeyen her kategoriden unsurlar bulmak mümkün. Baştan sona dolu bir film. Filmi izlemeden ya da anlamadan konuşmak sadece sizi komik duruma düşürür. Eskiden "adamlar yapmış, bize helal olsun demek düşer" denilirdi, şimdi "adamlar yapmış, bize bok atmak düşer" mantığı güdülüyor. Hadi canım, siz recep ivedik 'inizi izleyin...

26.06.2016

Öncelikle her Marvel karakteri kendi çapında erdemli, kahraman, örnek teşkil eden, kendi doğrularından çok genel kabul görmüş doğrulara yönelik hareket eden karakterler. Fakat Deadpool tam aksine erdemli değil, kesinlikle kahraman olduğunu kabul etmeyen, örnek alınmayacak, tamamen kendi doğrularına göre hareket eden bir karakter. Ayrıca filmde çok fazla espri var ve çoğu ince espriler. Bir diğer fark 4. duvar yıkımı denilen seyirci ile konuşması. Hayranlığını da, korkusunu da, sinirini de fazlasıyla belli ediyor. Daha sayılabilecek bir çok konuda klişeleri yıkan bir karakter ve film. Bu nedenle Marvel 'in son yıllarda yaptığı filmler arasında en yüksek puanı aldı ve sevildi. Genel olarak bu tarz filmleri sevmeyenlerin beğenmemesi, klasik ya da basit bulması normal. Fakat şöyle bir gerçek var ki, kendi türünde fark yaratan bir film.

25.06.2016

Beğenmeyen 3 kişi ajaxın adamları

26.06.2016

Geç bile kalınmış. Hem gayette güzel bir filimdi. Daha önce "Süper-Kahraman" karakterlerinin hiçbirine ilgi duymazken, hem kahramanlık hemde komedi içeren bu filmi izlemenizi kesinlikle tavsiye ediyorum. :)

TÜM YORUMLARI OKU (22)