DEVA Partisi'nin Onaylı Spotify Hesabının Kapağında AK Parti Logosunun Yer Alması Gündem Oldu

DEVA Partisi'nin seçim şarkılarının yer aldığı dijital müzik uygulaması Spotify hesabının siber saldırıya uğradığı iddia edildi. Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi'ne ait Spotify hesabının kapağında AK Parti'nin logosunun yer alması sosyal medyada infial yarattı.

Ali Babacan'ın genel başlanlığını yürüttüğü DEVA Partisi'ne ait seçim şarkılarının bulunduğu Spotify hesabının hacklendiği haberleri gündem oldu.

DEVA Partisi'nin logosu kaldırılarak yerine AK Parti logosunun konulması sosyal medyada gündem yarattı.

DEVA Partisi yetkilileri bu durumun düzeltilmesi için harekete geçti. Spotify yetkilileriyle iletişime geçen yetkililer mevcut durumun düzeltilmesi için başvuruda bulundu.

DEVA'lı yetkililer, “Sahte belge ve mail ile ikinci sahiplik almışlar, değiştiremiyoruz. Biz de evrakları ilettik geri bize devredilmesini bekliyoruz” şeklinde bilgi verdi.

DEVA yöneticileri, İsveç merkezli müzik şirketi olan Spotify ile görüşmeleri sürerken, sorununun pazar gününden beri devam ettiğini belirtti.

DEVA Partisi yetkilileri, “Sahte belge ve mail ile ikinci sahiplik almışlar, değiştiremiyoruz. Biz de evrakları ilettik geri bize devredilmesini bekliyoruz” açıklamasında bulundu.

DEVA Partisi resmi hesaplarından ''Kamuoyuna saygıyla duyurulur'' notuyla konuya ilişkin açıklama yapıldı.

Tabi bu yaşanan olaya sosyal medya kullanıcıları da tepkisiz kalamadı...

İçeriğin Devamı İçin Tıklayın

Popüler İçerikler

Kargo Tesliminde Yeni Dolandırıcılık Uyarısı: Teslim Alırken Attığınız İmzaya Dikkat
Skandalda 'Video Arşivi İfşa Oldu' İddiası: Ela Rümeysa Cebeci ve Mehmet Akif Ersoy Skandalı Daha da Büyüyor
Özge Özpirinçci, Kadın Dizisindeki Çocuk Oyuncunun Ailesinin Suçlamalarına İlk Kez Yanıt Verdi